home Idiocracy Bula oamenilor cu 5G și a buletinelor cu CIP

Bula oamenilor cu 5G și a buletinelor cu CIP

Există mulți oameni care probabil se tem de tehnologiile telefoniei mobile. Și pe bună dreptate au și de ce să facă acest lucru. Atunci când e ceva nou, natura se teme. Așa cum animalele se tem de foc, la fel și oamenii se tem de necunoscut. De lucruri noi, iar instinctul de conservare vine tot timpul să facă lucrurile să meargă ca înainte, nu ca mai departe.

Singura influență nasoală a acestei tehnologii, de exemplu a telefoanelor mobile, pe care nu am putut-o demonstra științific, a fost în Casa Presei, când operatorul de telefonie mobila a montat o celulă întreagă pe hol, că nu aveam noi semnal la mobil în 2005. Dar Casa Presei e o mini bombă atomică(naiba știe ce e înauntru acolo, câte radiații și cum au gândit-o comuniștii), deci nu poți face legătura între durerea de cap și o celulă de telefonie mobilă pe hol.

Radiațiile 5G ne vor prăji

A răs toată lumea de pliantul care circulă pe Facebook care spune că radiațiile 5G vor face nu știu ce? Dacă nu, poftim pliantul aici.

În schimb oare voi știti pe ce frecvențe va emite 5G? Pe aceleași frecvențe pe care emitea televiziunea națională în format analogic. Iar releele și antenele folosite pentru a asigura această emisie, ca oamenii să prindă televizorul acasă cu antena de pe casă, erau mai puternice și mai radiante ca capsulele 5G.

Dar oamenii nu înțeleg că de fapt 5G este doar o denumire comercială. Sunt fix aceleași date și aceeași comunicație ca până acum, care există acum, doar encapsulate diferit și transmise pe alte frecvențe, unde tehnologia permite transferul la viteze atât de mari. Pentru că dacă tehnologia permitea transferul pe frecvențele de la 4G la zeci de giga pe secundă, lucram cu 4G.

Supravegherea statului prin buletinele cu CIP și Anticristul

Un alt moment amuzant e al celor care cred că buletinele cu CIP vor permite statului să îi controleze și să le afle locația. Gândire puțin greșită. Sunt alte metode de a face asta. Și le vom enumera aici, succint. În China statul își supraveghează complet populația cu o rețea uriașă de camere de supraveghere. În Marea Britanie, poliția va implementa același sistem în zonele aglomerate pentru identificarea oamenilor căutați. În UE se dorește blocarea recunoașterii faciale în timp real bazată pe inteligența artificială pentru o perioadă de 3 ani până când toată lumea ajunge cu legislația la un punct comun.

În sectorul 3, primăria a instalat camere de supraveghere pe blocuri cu zoom și intelignță artificială. Una din camerele astea e plasată în asemenea mod, încât ei pot vedea la mine în casă și și-ar putea da seama daca eu dorm, fac sex sau mă uit la filme. Cealaltă cameră e instalată pe partea opusă a blocului și spre exemplu primăria ar putea scoate statistici din astea inutile, de genul cât fac eu de acasă până la colțul blocului – cât e zona oarbă, sau cât stau în market la cumpărături. Bineînțeles și probe de genul, am ieșit din magazin și am stat pe telefon în loc să vin acasă imediat.

Supravegherea există. Mai mult există chiar și cadru legal pentru ca statul să știe unde ai făcut plata cu cardul, de ce, iar în momentul de față poate detecta mișcarea ta prin țară, de exemplu, la fel ca în filmele cu americani.

Deci de ce ne temem de buletinul nou? Mai ales că tipul ăsta de buletin trebuia implementat în 2013. Numai că nu s-a reușit atunci. Pentru că nu s-a dat suficientă șpagă, cred. Din contră, buletinul ăsta ar trebui să rezolve din problemele oamenilor. Ar trebui să țină cont de card de sănătate cum se laudă inițiatorii, dar poate avea suficient de multe utilizări, de la permis de conducere la bilet de transport în rețeaua de transport public gratuită a orașelor.

Bula gălăgioasă de pe Facebook

Știți voi cum sunt vecinele alea de la bloc, care atunci când țipă se aude pe toată scara. La fel și aici. Numai că pe Facebook. Sunt niște grupuri suficient de vocale, care reușesc să scrie într-un anume fel, încât generează gălăgie și astfel par a fi relevante. Dar ei nu vor să rezolve vreo problemă. Ci vor doar să creeze gălăgie. La fel ca oamenii care se hrănesc cu nervii altora, atunci când îi enervează. La fel și oamenii de aici, de pe internet se bucură când îi văd pe alții că se dau cu capul de pereți din cauza lor. Deci mișcarea lor a avut succes, toată lumea comentează despre buletinele cu CIP și rețelele 5G.

Și asta în loc să facem odată licitația pentru 5G ca să intrăm în rândul lumii și să facem odată buletinele mici ca să nu ne mai stresăm că nu avem loc pentru buletin în portofel.

Da, poza cu buletine pe care o vedeți pe net, e chiar cu buletinul meu. Cineva i-a scos watermark-ul.

3 thoughts on “Bula oamenilor cu 5G și a buletinelor cu CIP

  1. ți-am aprobat comentariul doar ca să râdem împreună.

    Oare individul care vorbește în primul video știe că este înconjurat de tehnologie 5G acolo, de la microfoanele fără fir care folosesc această frecvență?

    1. Chiar ca trebuie sa radem impreuna….sau sa plangem … Daca e tehnologie 5g acolo nu el poate sa o dezactiveze….. sau sa fuga de ea…. El si multi altii doar iti explica care sunt consecintele…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: