12 thoughts on “Budweiser cu vevetitze

 1. KillerINC…ideea spotului vine de la BUD….spotul ala cu Wass` up! dupa care s-a facut si spof ce a avut mare succes in Romania. Iti aduci aminte ?

  Greu e sa te prinzi de o chestie…of of

 2. Baa, de-al dracu’ nu te votez la roblogfest, ca m-am saturat de spam-ul tau la fiecare final de feed. 😉 Ce esti asa disperel, bre? Daca esti bun, lumea te voteaza. Nu trebuie sa-i indemni tu la fiecare post.

  In loc sa pui post-ul complet, ca mi-e lene sa deschid mereu cate o fereastra pentru fiecare subiect de-al tau, ma pui sa te votez…

 3. Piticule, nu am mai baut o bere de vreo 3 luni, sunt si la cura, dar asa de tare mi-ai facut pofta de un Bud de numa’! 🙂
  Super tare reclama, am ras de nu mai pot 🙂

 4. La ce te referi cand spui “o alta reclama din aceeasi tema, deja consacrata”? Reclama nu e consacrata pentru ca a aparut la Superbowl din cate stiu eu.

  Poate te referi la tema, desi nici aici nu ti-as da dreptate… In afara de Budweiser si Bridgestone acum nu cred ca au fost multe branduri care sa se “asocieze” cu veveritele ;))

 5. KillerINC – o adevarata probleme de matematica si fizica cuantica intr-adevar :). Ce preferi sa fii in reclama? Veverita sau gagica care zbiara? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.