home to blog Bucurestiul verde?!

Bucurestiul verde?!

Primaria Bucurestiului incearca sa scoata oamenii afara din casa la curatenia de primavara, motivandu-i ca le lasa ustensilele de facut curat.

Punem pariu ca nu iese lumea, sau daca iese doar o sa comenteze in fata muncitorilor de la ADP?

[Nota: previous versions in wordpress nu merge asa de bine pe cat se lauda.]

12 thoughts on “Bucurestiul verde?!

 1. De ce sa iasa lumea, oare? Impozitele babane pentru ce se platesc? Ca sa se ingrase firma lui Prigoana? Screw it.

  Hai sa avem micro-initiative de-astea cand traim intr-un oras decent european, nu intr-o hazna.

 2. bai coane, initiative d-astea sunt de scos ochii la fraierii care voteaza. eu, cetateanul, pentru curatenia de primavara platesc primaria: prin taxe, impozite. este de datoria celor platiti de mine sa faca curatenie, nu eu. eu merg la munca in timpul saptaminii, si un vikend stau acasa cu familia, cu copii, cu femeia, cu prietenii, la bere si mici – adica fac ce veau eu – ca d-aia platesc pe altii. pai cum plm sa fac eu treaba pt care trebuie sa platesc pe altul s-o faca?

 3. @piticu & concediaza: traiesc nearuncand hartii pe jos, pastrand curatenia pe scara blocului in care locuiesc nescuipand coji de seminte, etc. Insa nu ma pune pe mine sa fac munca voluntara pentru ca Primaria nu e in stare sa angajeze o firma de curatenie serioasa, care sa spele trotuarele cu detergent si sa curete fatadele cladirilor.

 4. Rin Tin Tin,

  NU te pune nimeni sa faci ceva, de aceea se numeste VOLUNTARA

  poti sa stai in apartamentul tau si sa te vaicaresti ca primaria nu e in stare sa plateasca pe cineva sa faca curatenie, este optiunea ta, tot o activitate VOLUNTARA este

  succes 🙂

 5. @Concediaza: nu ma vaicaresc, ci pun punctul pe i. Daca ai fi vazut un oras civilizat ai sti care e diferenta. Da, prefer sa stau in apartamentul meu decat pe trotuarele pline de cacati de caine pentru ca primaria nu e in stare sa puna pungi de hartie pentru asta la cosurile de gunoi, pentru ca bucuresteanul e meltean si lasa cainele sa se cace pe trotuar, si pentru ca tiganii oricum le-ar fura. Pe trotuarele pline de flegme trase de muncitori, pe strada plina de un strat de pamant pe langa borduri ca la tzara in ultimul sat napastuit. Nu, n-am chef sa fac curat intr-un oras in care centrul orasului e o mare carie de 6 ani de zile incoace si Primaria se pisa constant pe cetatean de 20 de ani incoace. Ma scuzi, voluntariat sa faci tu cu ceilalti fraieri aici. Eu prefer sa stau in apartamentul meu curat.

 6. Rin Tin Tin,

  ai si o solutie? sau facandu-ne tot timpul fraieri, crezi ca se va rezolva ceva? sau stand in apartamentul tau curat se va rezolva ceva?

  sa stii ca nu detii dreptul exclusiv de a vedea orase civilizate, la fel cum nu esti singurul care traieste intr-un apartament curat si care pe strada are grija sa nu faca mizerie

  doar ca, sincer, sunt satul de cei care sunt nemultumiti, jignesc, acuza, se vaicaresc (nu neaparat dta), dar nu vin cu nici o solutie

  succes 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.