home Telenovela Vecina Bucurestiul mai scapa o iarna

Bucurestiul mai scapa o iarna

Vestea buna  e ca Primaria Capitalei mai suporta si iarna asta jumatate din pretul gigacaloriei pentru incalzire. Vestea proasta e ca din cauza TVA-ului gigacaloria se scumpeste de la 119 lei la 124 de lei.

Vestea buna e ca in final RADET a dat caldura si a reusit sa dea caldura in cam toate cartierele din oras. Vestea proasta e ca s-a facut cald zilele astea si RADET n-a oprit caldura. Vestea si mai proasta e ca administratora de la blocul meu a oprit caldura, pe motiv ca eu n-am platit intretinerea si ca nu sunt singurul, pe motiv ca va veni factura mare, pe motiv ca RADET-ul n-a oprit caldura in timpul zilei azi cand au fost undeva inspre 18 grade.

Si asa bucurestenii speriati de bombe si de doua zile racoroase n-au inteles ca trebuie sa se imbrace si au cerut repede caldura in calorifere. Din pacate vor vedea mai tarziu daca au cu ce sa o plateasca sau nu. In schimb cei care n-au batrani inca iarna asta, sa-si cumpere, pentru ca si batranii mai primesc subventii de incalzire si de la stat.

Si totusi noi suntem cu economia pe minus, salarii nu sunt, iar RADET baga caldura ca n-are de unde sa plateasca combustibilul. La randul sau Primaria Capitalei baga subventii ca n-are ce face cu banii, singura chestie care merge inainte e statul care subventioneaza si el incalizrea de iarna, ca doar din bugetul ala tot timpul apar bani – de asta ne-am imprimutat de la FMI.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Bucurestiul mai scapa o iarna

  1. :)))) bucurestenii ar trebui trimisi sa traiasca trei luni de iarna in provincie . dupa aceea , ar fi primii la greve . dar asa , nesimtirea toarce ca pisica pe vatra .

  2. Piticu, stiu, caldura o sa ma rupa( 3 camere Floreasca), dar ce sa fac…sa mor de frig in casa? Sa ma simt vita, sa devin depresiv total? PLM!!!

  3. Nu te inteleg. Spui ca nu a oprit caldura pe timpul zilei? WTF? platesti lunar? nu? pentru toata luna inseamna asta nu? platesti sa fie cald toata luna? NU!? E ca si cum ai venii la mine sa-mi spui ca nu vrei sa-mi platesti factura de internet pentru ca ziua ai fost la munca 20 de zile pe luna, si nu ai beneficiat de el? Cu toate astea, revin… totusi beneficiati de caldura… ziua se incalzesc peretii… seara cand ajungeti e numai bine de stat in tricou… nu!? Va plangeti de intretinere? MA RUPE CENTRALA LA CURTE… 4 CAMERE… 12 MIL / LUNAR LA GAZE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: