11 thoughts on “Bucuresti, 2010, sectorul 5

  1. Poza dateaza din 2005 dar nu cred ca e cine stie ce mare diferenta in ziua de azi. La mine in cartier s-au plasat acum citiva ani ( 4-5 ?) containere speciale pt sticla, hirtie, PET-uri, menajere. URAA!!! mi-am zis, pot sa fiu “green” pina la capat. Si-mi sortam constiincios gunoiul; pina intr-o zi cind, m-a mincat in c… si am urmarit transportorul de tomberoane: acesta a ajuns la groapa de gunoi a orasului si a golit containerele in acelasi loc, la gramada, sticle si PET-uri si hirtie si menajer si tot…….Pt ca, cel putin unde stau eu, nu exista posibilitatea sortarii si reciclarii gunoiului …. Pai si de ce ne mai furam singuri palaria cu astfel de clipuri?In Belgia trebuie sa-ti pui eticheta cu numele pe sacul de gunoi ca in cazul in care le-ai amestecat sa stie unde sa-ti trimita amenda…nici chiar asa !!!

      1. scuze , eram de dimineata, fara ochelari si fara cafea 🙂 dar cred ca la fel arata si acum 4 ani 🙂

  2. Frate, am fost vara trecuta in Bucuresti in ceva zona aproape de Gara de Nord, dar undeva unde parca eram in ultimul sat din Africa: Drumuri inundate, ca mi-a fost frica sa intru cu masina pe-acolo, fete foarte dubioase, case (mai degraba un fel de baraci) darapanate, gunoaie, etc. Sincer, am ramas marcat de imaginea aceea. Nu-mi venea sa cred ca asta e in Bucuresti, in capitala Romaniei, in anul 2009!

  3. Probabil ca tine de educatia corporatista, mai mult. Daca nu exista termenul asta, il inventez acum: lucratorii unei firme, needucati in a-si face treaba bine. Apoi, ma gandesc, nici nesimtirea locuitorilor zonei nu e mai prejos: e vremea mult-odiosului si impuscatului, treaba asta s-ar fi rezolvat intr-o singura zi, cu o adunare la bere si strans gunoaie si voie buna…

  4. In loc de “Bucuresti, 2010, sector 5” puteai scrie linistit “Romania 2010 – Land of choice”! 🙁
    Raspunsul la intrebare e: “La nimic!”. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.