home to blog Bucuresteni indiferenti, mortul de la mall e acolo de cateva zile

Bucuresteni indiferenti, mortul de la mall e acolo de cateva zile

Luni dimineata am coborat la Aurel Vlaicu sa ma duc sa-mi iau cafea de la Starbucks Promenada. Mi-am luat cafeaua si la intoarcerea la metrou am vazut un nene care dormea dupa boschet-ul de laanga trecerea de pietoni. Mie asta mi-a dat impresia ca dormea. Dar de fapt era mort. Totusi daca dormi undeva si bate soarele pe tine te trezesti cumva.

Am trecut mai departe, tocmai pentru ca am vrut sa vad daca ar reactiona cineva, candva. Bine si crezand ca nu are nimic. As fi vrut sa ii fac o poza in stilul meu caracteristic, dar ma grabeam si nu imi era confortabil sa stau sa scot camera si asa mai departe.

Abia azi dupamasa l-a anuntat cineva la politie ca era mort. Si asta desi omul se vedea de pe trotuar, din strada, dar nimeni nu a reactionat. Aparent cadavrul are semne de violenta, deci s-ar putea sa fi fost batut in fata mall-ului, langa cladirea Oracle

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Bucuresteni indiferenti, mortul de la mall e acolo de cateva zile

  1. Intrebarea e : TU de ce nu ai reactionat ? Cum ti s-a parut tie, poate li s-a parut si celorlalți.
    Pana sa arunci pisica in gradina vecinului si sa indemni la luarea unei atitudini, ai dovedit TU insuți că ești indiferent.
    Fără ironie, dar te înțeleg. Nu puteai să îți murdărești cămașa Prada. Puteai scoate un articol pt Libertatea în exclusivitate. Dar păcat că rromânii sunt mult mai interesați să afle că NU s-a luat atitudine o zi decât de povestea găsirii imediate a unui om mort. POATE nu era mort când ai trecut tu și îl puteai salva. Cum dormi noaptea , chiar, cu gândul ăsta ?

  2. tu ai fost unul dintre ‘bucuresteni indiferenti’ si in plus de asta aveai in gand sa-i faci si o poza in loc sa verifici starea lui 😉

  3. Vezi mă, Piticule, ce pățești, dacă umbli cu cămașă Prada pe tine? Tu muncești, nu gândești, mă, mama ta de intelectual :)) Ai grijă în ce te îmbraci în ziua când cheamă ăștia minerii din nou :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: