home to blog Bubu si paharul de apa

Bubu si paharul de apa

Pentru ca e suficient de cald, dementul de Bubu s-a bagat si in paharul de apa, doar doar se va racori putin.

Si totusi daca omul are nevoie de 2 – 3 litri de apa pe zi, pisicul cat? Si ce fel de apa? Si in ce servita? Si cat de proaspata?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Bubu si paharul de apa

      1. din aceeasi cauza pentru care e mai buna apa de afara, din toate baltoacele intamplatoare, decat aia din bol… o sa-l intreb pe motanul meu care-i treaba 🙂

  1. Isi baga labutele si boticul in paharul cu apa pentru ca suporta greu caldura, la fel ca noi oamenii. De regula, apa pisicilor trebuie schimbata de 3-4 ori pe zi, in functie de cat de cald e in incapere. Asa cum nici tu nu bei apa calda, nici pisoiul nu o va bea. Insa apa nu trebuie sa fie rece ci cu aproximativ 5 grade mai rece decat temperatura camerei. In caz contrar, pot face faringita, amigdalita si alte boli despre care n-are rost sa discutam aici.
    La fel ca si caii, nici pisicile nu beau apa murdara sau cu impuritati. Bolul cu apa trebuie spalat de fiecare data cand se schimba apa.

  2. E tare bubu. Nu stiu cata apa le trebuie pisoilor, dar in mod cert tre’ sa fie ca apa pe care o bei tu. Doar sa nu-i dai minerala, ci plata :). Sa nu uitam, el Bubu apartine neamului pisicesc, care va sa zica, e o fiinta superioara 🙂 si trebuia tratat ca atare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: