home to blog Bubu meets ubuB

Bubu meets ubuB

Va tot povesteam eu ca mi-am luat sifonier si ca l-am carat, ei bine aseara am terminat de montat. Dupa ce am facut asta, a venit si pisicu sa zica … ermmm daa … voi ce faceti aici? Si a dat peste un personaj nou.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Bubu meets ubuB

  1. beton :)) A descoperit ca un alt motan i-a invadat teritoriul, de aia era asa bashicat 😀 La cum se manifesta, nici nu stiu daca se va obisnui cu oglida. S-ar putea sa maraie la ea de fiecare date cand o vede.

  2. mai daca-ti luai sifonier cu usi din oglinda care sa aibe patu’ deasupra erea si mai bine.te urcai in el pe scara ca in finar erea mai cald ca se stie tot aerul cald se ridica la tavan iar daca te certai cu iubita/sotia tot te tinea in brate de frica sa nu cazi sa-ti rupi gitu sau poate-ti dadea brinci daca nu ereai pe pres la usa.in plus foloseai spatiul la maximum.opinia mea e ca tot mai bun este un sifonier incastrat in perete.mare mare mare cit mai mare.cind se supara consoarta sa faci cazemata din el. =)) glumesc mai.sper sa ca ai simtul umorului.eu trebuie sa rid si cind imi ureaza lumea sa ma vaza ginere cu vata in nas si urechi. :))

  3. Nu prea se iubeste :)…Acum s-a vazut in oglinda si s-a cam speriat de cum arata..Nici nu se gandea el ca arata atat de gras….A crezut ca-i altul:D:))

  4. într-o zi o să-l găsiţi înfipt în oglindă. Eu zic să acoperiţi partea de jos ca să nu se creadă ameninţat. :))
    Apropo, cine tot bocănea pe acolo? Făcea Piticu şniţele?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.