home to blog Browser load

Browser load

Ok. Poa sa-mi zica vreun specialist in html (!) o explicatie pertinenta pentru care browserul crapa in halul asta. E clar, e din cauza unor anumite siteuri, iar eu incerc sa-mi dau seama ce crapa ca sa blochez / evit momentul.

Iar poza asta e facuta pe un firefox 4, beta 6, ca sa nu-l mai laudam ca e cel mai bun browser existent. In schimb el  crapa intr-un procesor pe care il blocheaza si atat.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

19 thoughts on “Browser load

  1. De asta eu m-am lasat de Firefox si am trecut la Chrome. Nu a fost usor si inca ii duc dorul, dar nu e acceptabil ca un browser sa iti rupa 1 GB de RAM sau sa iti tina CPU-ul in load de 40% (cum mi se intampla mie). Nici nu am mai incercat beta de la Firefox.

  2. “@poporul nu ca si pe ie se intampla la fel, insa ie isi face recovery la pagina cand atinge limita, face refresh si o ia de la zero.”
    pai deaia pute IE, pentru ca nu face nici jumate ca putere din ce face Firefox. plus ca si firefoxul are recovery, dar rezista si fara sa pice la memoria aia.
    oricum ma ocup cu multe, si IE nu mi-ar rezista la unele aplicatii pe care le rulez, mai alex ca deschid foarte multe deodata si IE ar sta jumate de ora sa incarce. chrome face numai buleli pentru site-uri si chestii care interpreteaza browserul, nu se comporta normal in unele cazuri, si unele chestii nu ruleaza pe el, mai alex in firme mari unde au intranet. opera era si el bun, dar m-a cam nelamurit cu unele chestii si nu l-am mai folosit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.