home to blog Bravo Stolo

Bravo Stolo

Au stat, s-au discutat pe la spate … l-am vazut aseara pe Stolo ca nu era in stare sa zambeasca si ca parea suparat fata de ce semnasera baietii pe hartie.

Azi s-au apucat sa isi imparta portofolii, drept urmare Stolo a zis pas. 🙂 Drept urmare distractie. Iar asta a fost doar o stire pe care o comentam. O sa o detaliez eu mai tarziu putin, ca`s destule de spus … istoria se repeta intotdeauna.

Gurile rele... spun ca va reveni Tariceanu.

9 thoughts on “Bravo Stolo

  1. Poate ca-i singurul care si-a dat seama ca urmeaza un an mult prea greu ca un guvern bazat pe imparteala banilor sa nu se faca de rahat. Sper sa fie asta si nu teatru ieftin si penibil iar.

  2. Macar se simte ca avem o democratie functionala care se bazeaza pe niste reguli, pe negociere si consens.

    E bine ca se retrage el si ca nu trebuie sa fie dat jos de alianta care detine majoritatea in parlament.

  3. Stolojan nu si-a inchipuit ca ii va fi atat de greu sa penduleze intre partidul ce l-a desemnat si PSD, un concubinaj “greu” de anticipat inaintea alegerilor.
    Dar, pentru participarea la guvernare, pentru coerenta unui viitor guvern PD-L cu PSD, poate ca e mai de bine cu Emil Boc.
    Nastere grea…, oricum. :).

  4. nu stiu ce varsta aveti,dar sunt comentarii fara esenta.e foarte grava situatia din tara,dl.stolojan a gresit teribil,cred ca era cel mai potrivit,mai specialist.totusi,ma bucura ca va veni dl.boc,e ardelean ca si mine,de cuvant,harnic,ambitios,numai sa poata lucra cu cei din opozitie,cum e prostul de tariceanu,un chefliu,fustangiu(era plecat mereu in strainatate,crede ca noi nu stim?trebuie si noi sa ne vedem serios de treaba,sa muncim ,altfel nu se poate.haideti,dragi romani,sa iesim din nou in strada,sa luptam contra prostiei,abuzului de putere,cheltuirii banilor poporului pe distractii,etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: