home Telenovela Vecina Bormasina revine

Bormasina revine

A venit vara, din nou, lumea s-a apucat sa remodeleze apartamentele. Termopanele de anul trecut nu mai sunt bune, anul asta schimbam faianta si gresia, ca sotul prietenei lu cumnata de dincolo de strada si-a pus gresie alba, ca asta albastra nu mai e la moda.

Si tot asa. Iar daca cel putin in concediu sau libere ma gandeam ca dorm mai mult, neah, teoretic la 8 jumate te trezeste un zgomot care te urca pe pereti si te doboara dupa aceea.

Dupa o  idee Anca.

4 thoughts on “Bormasina revine

  1. o duci bine tu, pe blocul din stanga blocului meu se construieste o mansarda
    3,4 luni, numai sunete de ‘vioara’ o sa aud

  2. Ai noroc Piticule. Pe mine mă trezesc la 7 cei cu izolarea termică a blocului, blocului de vis-a-vis. Şi oricum eu am devenit imun la astea că în blocul meu se repară tot timpul ceva, ca vorba aceea “treaba nu se termină niciodată”. Defectul nostru este că avem urechi.
    Numai bine.

  3. asta pateam si eu cand stateam la bloc. acum ma trezesc in sunet de pasarele 😉
    care aveti un apartament de 3 camere al vostru si nu aveti copii va pot consilia sa ajungeti sa traiti misto. dar trageti un an de zile.

  4. Some idioti nu inteleg ce inseamna civilizatie, ei au fost adusi de Ceausescu in Bucuresti, nu au venit ca noi ca imigranti, am un bou , dar e un bou tanar, care baga bormasina de la 7 dimineata la 8, super tare fix 1 h, si intreb boul, mai bouazaurule de ce faci tu asta exact la ora 7, Pentru ca incep serviciul la ora 10 si lucrez pana 19 si nu am bani sa platesc oameni, asa ca fac eu. Asa ca mai trebuie sa ii intelegem pe unii bouzauri, altii sunt mosonozauri si aia chiar nu pot fi intelesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.