home to blog Borgii exista

Borgii exista

Habar n-am cat de mult abereaza sau nu Discovery Channel, insa, am reusit sa vad in seara asta un documentar despre cum serialul Star Trek a schimbat omenirea si cum oamenii s-au inspirat din el ca sa dezvolte quicktime, ipod si hardurile de mare capacitate.

Insa am vazut pe unul care chipurile a reusit in 1998 sa isi conecteze sistemul nervos la internet si sa isi miste un brat cu ajutorul transferului prin retea. Some like WTF? Ah … si profesorul ala de la o scoala britanica anticipeaza ca in 10 – 15 ani isi va putea conecta creierul la internet cu ajutorul unui implant. Uh … si asta e doar inceputul.

Am gasit doar un link despre asta pe pagina lui Discovery aici. Iar documentarul s-a numit “Cum au schimbat lumea iubitorii de tehnologie – cu William Shatner”

6 thoughts on “Borgii exista

  1. Am vazut si eu emisiunea, de la 1 la 2 noaptea, right?

    Ce sens mai are viata daca poti sa-ti legi creierul la internet si eu sa “downloadez” de acolo ce vreau (a zis si asta)? mi se pare o idiotenie, desi nu sunt ca tipu ala cu ciocanu, sunt dependent de calculator, iubesc tehnologia, dar… chiar ca wtf…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: