home to blog Borduri de trotuare

Borduri de trotuare

Uite ca se intampla si la mine pe strada. Eu am de 2 ani de zile strada plina de gropi, avand canalizarea infundata si nenea Inimaroiu schimba bordurile. S-au apucat de sambata de sapat si de la 8 dimineata dau cu picamerul. Chestia misto e ca pe strada mea sunt masini, masinile sunt parcate pe trotuare, trotuarele au borduri. Astia sparg bordurile de pe trotuare cu masinile parcate pe ele.

Adica, baga picamerul sub masina si da acolo cu el in speranta ca se sparge bordura. Pentru ca asa se face treaba misto.

Acuma stau si ma intreb, cine se schimba primul, bordura sau asfaltul? Oare daca dupa ce pun bordurile pun asfalt nu va ma fi inaltitura de bordura, iar la o ploaie cand se va inunda se va inunda tot nu numai strada nu?

10 thoughts on “Borduri de trotuare

 1. posesorii de masini n-au fost informati de inceperea lucrarilor?
  daca da, avem cei mai autisti soferi din lume. daca nu, traim in africa

 2. Tre’ sa mai faca si Inimaroiu un banut pentru zile negre, acum ca se apropie sfarsitul mandatului, nu? Reteta cu schimbatul bordurilor a dat rezultate pentru toata lumea, au invatat ceva de la Halaicu, “inventatorul” spagilor din borduri…

 3. Am trait si eu acest sentiment timp de vreo 3 saptamani cat s-au pus borduri pe ceva ce cu greu putea fi numit strada. Dupa asta insa tre sa recunosc ca au venit si cu asfaltul! Dupe ce l-au turnat si eram incantata, l-au …SPART!!!
  e drept, numai in jurul canalelor! dupa o luna, timp in care am asfaltul cel nou se macina treptat langa acesta gauri, au inceput sa le …UMPLE! de data aceasta manual!!! asa ca asfaltul arata bine, bodurile sunt ca lumea, dar MURDARE de la asfaltul negru turnat dupa, iar gurile de canal, carpite!
  o minune!!!

 4. am uitat, asta este in sectorul 1!
  or avea un manual de pus borduri si asfaltari… gresit – parerea mea!

 5. La mine (bd. Titulescu) au inceput sa schimbe bordurile acum 8 luni. Nu au terminat nici acum.
  Adica le-au scos pe cele vechi si bune, le-au facut “sul” le-au incarcat si au plecat cu ele.
  EOS (end of story). Acum cand ploua avem santuri pe marginea soselei – cool.

 6. Faza cu picamarul sub masina e ridicola…daca au fost anuntati si soferii nu au facut nimic…sa le ridice frate pe cheltuiala posesorilor de masini, daca nu au fost anuntati…datii nene in judecata ca sigur va zgarie masina cumva…asa ceva nu se face…Si da vor fi santuri asfaltate cand va ploua…doar ii Romania

 7. razi de niste oameni ab-so-lut meseriasi! ce, tu ai putea sterge praful de sub televizor fara sa-l muti din loc?
  PS: masinile alea mai au baie de ulei?

 8. hmm…knd se modernizeaza o strada prima data se face canalizarea..dupa asta se sapa pentru terasament(strat nisip/strat balast/strat piatra sparta) apoi si se monteaza borduri si ultima data asfaltul….aaaa…si apa nu o sa stea pe strada knd ploua pt k strada si trotuarul o sa aiba schimbari de panta si apa se duce in gaghere…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: