Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Chinezu se arata intrigat de faptul ca un popa isi anunta vizita la credinciosi pentru sfintirea caselor prin afise la scara blocului. Chestia asta e pe bune si e corecta, la noi, la catolici asta se afiseaza la biserica. Iar pentru programare la sfintit, trebuie sa te duci la biserica si sa te inscrii in baza de date a parohiei. Astfel totul va fi bine, casele sfintite, duhurile rele alungate.

In alta ordine de idei ce ati visat azi noapte? Pe cine de altfel?

Cam despre astea am vorbit azi la televizor. Ah si ce face Biserica pe internet. Si am auzit deja voci dure care spuneau ca numai pe internet nu vreau sa aud de Biserica. Chiar asa? Sa nu existe religie pe internet?

 

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. ionut

  eu sunt de acord cu prezenta Bisericii pe internet, in sensul de promovare a activitatii misionare, mesaje si date importante. Dar caracterul liturgic, numai in Biserica poate fi savarsit.

  Reply
 2. Cristian Voiculescu

  Daca religia nu tine pasul cu societatea, e de condamnat. Daca tine pasul si se adapteaza iarasi e de condamnat. Pai sa se hotarasca criticii odata!
  Pe alte meleaguri au aparut biserici online lifechurch.tv e unul dintre exemple.
  Oamenii au servicii programate sa inceapa la anumite ore, te ia cineva in primire cand “intri” in biserica, te saluta in limba ta. Din moment ce putem sa vedem filme online de ce nu si biserica online?

  Reply
 3. Vlad

  Acum doua nopti am visat in draci toata noaptea numai gari si trenuri de m-am trezit mai obosit decat eram inainte sa dorm… azi noapte am dormit ca un prunc – activitatea cerebrala tindea spre zero … cred.

  Reply
 4. Danyzus

  Parca astia din Biserica erau impotriva cipurilor din pasapoarte. Prin calculatoare nu au gasit nimic suspect? Daca vor pe internet, sa se mute si acolo, e loc pentru toata lumea 🙂

  Reply
 5. serafim

  Respectul meu Cristi pentru felul în care ai prezentat situația. La fel și pentru colegul de studio.

  Mă mir cum ai putut să-ți păstrezi mina serioasă când aveai în față un munte de prostie și clișeism, cum îi prezentatoarea asta.

  Reply
 6. Mirela

  Frumos graita-i, Cristi! Echilibrat si… profund si placut, in acelasi timp. Mai cu seama ca era vorba despre ceva taaare sensibil… Good thinking, good work!!

  Reply
 7. Craciunel

  Eu nu vad nimic gresit in afisele de la blocuri pentru a anunta la ce ora vine preotul.De visat…nu prea am vista sa spun drept…

  Reply
 8. Daniel

  Preotul de la bunicii mei de la țară are un fel de listă a rușinii pe care o completează de fiecare dată când cineva nu-i deschide poarta.
  E de ajuns să dea acea listă uneia dintre bârfitoarele de la șanț și în două zile va ști tot satul că nu ai primit popa.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.