home to blog Blonda

Blonda

Sa nu comentati urat fata de domnisoara, e cea mai draguta politista de la rutiera pe care am vazut-o vreodata. Intamplator sau nu se chinuia cu traficul in Piata Victoriei. Singura ei problema erau soferii care ramaneau blocati in fata ei si uitau sa plece de la stop.

politissta rutiera.politista blonda

9 thoughts on “Blonda

  1. Eeei, tocmai de-aia avem si noi, barbatii, nevoie de o zi libera prin lege, in care sa scapam de inteligente de-astea si doar sa le vedem cum ne servesc o bere la draft…haha!Sunt sigur k, pe 5 mai, daca reusim sa strangem destule voturi k sa intram in Parlament, o sa ne bucuram sa ne clatim ochii cu politiste de-astea blonde si alte blonde, brunete sau roscate la fel de “talentate”…Intr-un cuvant (sau chiar trei)”hai la vot” – pe http://www.ziuabarbatului.ro. Io am trimis deja formularul!!!

  2. Mie mi-a placut de una care dirijand traficul prin fata palatului parlamentului a zarit un impresionist venind pe linia de tramvai in viteza chiar, prin urmmare s-a postat bine in fata lui cu mana intinsa catre vitezoman si i-a facut semn sa astepte…si l-a tinut destul de mult acolo. Nu am mai avut rabdare sa vad daca l-a aranjat si mai calumea, insa bravo ei, mi-a palcut de ea.

  3. sn o viitoare politista imi doresc asta de la varsta de 13 ani si am reusit si se stie k uneori o fata politista isi face treaba mai bine:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.