home de pe net blogscouts

blogscouts

Am auzit-0 si pe asta: blogscouts.

Ce o fi insemnand asta?
Wikipedia does not have an article with this exact title. Please search for Blogscouts in Wikipedia to check for alternative titles or spellings.

E doar un articol facut de Cotidianul, asta ca un fel de tribut pentru cei de la Bulandra. Sau, daca teatrul va face un spectacol din bloguri, hm … se vor fi inspirat ei din blogurile cu poveste? Ar fi inteles ei povestile?

Eu nu cred, dar daca avem 3 oameni platiti de teatru sa faca analiza blogosferei, hai sa le dam shpaga sa ne aleaga pe noi. Cat  se cotizeaza si unde? 🙂

8 thoughts on “blogscouts

  1. Cred ca va roade putin invidia (si zoso are ceva impotriva) fiindca nu intrati in “target”. Va autodistrugeti daca incepeti sa credeti ca puteti sa definiti “blogosfera”. Veti pati ca “oamenii de teatru”.

  2. pai asta faceti, nu vedeti? Stabiliti reguli si granite (nush de tine foarte bine, dar zoso e regele). “Asta se face, asta nu se face.”
    Iar invidia (poate e cam mare cuvantul) se vede de la o posta in ambele posturi. Vorba Ancai, “să nu dăm cu tesla-n c**** până nu vedem rezultatul”.

  3. Bineinteles ca nu se incadreaza in targetul scouterilor.

    Ideea este ca blogscouts cauta bloguri sau posturi pe bloguri care sa poata fi transcrise intr-o piesa de teatru.

    E drept ca prin Romania, la piticu.ro, zoso.ro, nu vor gasi asa ceva. Poate vor gasi ceva-ceva pe la visurat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: