home news Bloggeri vs. Scriitori – maine in Club A

Bloggeri vs. Scriitori – maine in Club A

Asociatia Consumatorilor de Media si Club A au deosebita placere de a va invita la dezbaterea:

,,Bloggeri si scriitori”care va avea loc in Club A, miercuri, 18 iulie, ora 18.00.

 

 

 

 

 

Participanti: Ioan T. Morar, Andrei Rosca ( bookblog.ro si andreirosca.bookblog.ro), Tudor Octavian, Adrian Ciubotaru (adrian.filozofie.ro), Cezar Paul Badescu, Vali Petcu (zoso.ro ), Cristi Dorombach (piticu.ro) , Cristian Greger (blog.voce.ro), Costi Rogozanu, Adrian Cristea (cristealizari.com), Miruna Vlada, Doina Rusti, Costin Cocioaba (ecostin.com), Iulian Barbulescu ( orasuldesmarald.wordpress.com)

Moderator: Horea Mihai Badau

4 thoughts on “Bloggeri vs. Scriitori – maine in Club A

  1. Eu nu imi doresc sa vin si sa vad dezbaterea dintre blogari si scriitori. Primii sunt amatori apoi ceilalti “profesionisti” numai ca e greu sa iti castigi painea scriind (santajul burtii goale) in ziua de azi. Exista prea multe informatii stanga dreapta pentru a mai face loc si celor care intr-adevar scriu de rup … apoi cartomania asta isi poate face loc si printre blogari…. cei cu targeturile comune (blogari-scriitori) nu ma intereseaza caci unii pot face filozofia chibritului si ceilalti sa spuna ecoul, ideal in acest gen de intalniri este tangenta acestui target cu un “ceva” care sa nu fie chiar atat de asemanator, cum foarte bine a fost punctat cu politicienii de ex. .
    Nimic din ceea ce vad nu ma atrage la acest subiect, vin oameni inteligenti cu multa experienta de o parte si de alta, poate ma astept la o mica catastrofa sau poate vice versa (ar fi ceva surprinzator).
    Presupun ca nu se vor vorbi de rau … daca nu ar face-o, ar aprofunda traditia si ar face-o creatoare, asadar ambele tabere ar scri-o. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.