home to blog Bloggeri in concert – Taxi

Bloggeri in concert – Taxi

Daca tot am facut un videoclip si daca tot am tinut un secret atat de bine ascuns, uite ca a trebuit sa sustinem si un concert.

Cu alte cuvinte Dan Teodorescu de la Taxi si-a prezentat vedetele care i-au jucat in videoclip. Si pe Razvan si Dani. Iar dupa aceea a zis ca mai are pe cineva de prezentat, pe bloggeri. Adica pe noi, claie – gramada, acolo pe scena din Jukebox  cu lumina in fata, cu fete in primul rand si cu lumea care se intreba probabil cine dracu sunt astia.

Si drept urmare a trebuit sa ne prezentam si sa cantam pe scena, partial unplugged, in fata publicului. Si am facut cam asta:

 

Poze de Simona Stanescu, via Lucian Marin

Poze si la Pandutzu (pe undeva)

16 thoughts on “Bloggeri in concert – Taxi

  1. Bun. Eu înţeleg romgleza şi faptul că orice preţios atroce se simte nevoit să o vorbească. Trecând de asta, verbul “to perform” da, exprimă anumite lucruri în engleză, exact alea pe care le vrei tu exprimate. Numai că el…nu există în română. Poţi spune că ai cântat, cred că se acceptă şi treaba cu concertatul, mai sunt ceva variante. Dar performarea nu există 🙂 Nu te mai lua după colegii tăi intelectuali, adică jurnaliştii cu 8 clase, ajunşi pe pile pe unde nici nu gândeşti, lasă-i doar pe ei să se facă de toată jena.
    Bine, nu că ar mai conta, în ziua de azi, dacă-ţi cunoşti limba maternă. E prima jignită, la ce trebuie, să vină banu’ nene, ăla e de bază…
    Trist. Şi sunt dezamăgit.
    Mă duc să performez o eliberare.

    1. Absolut, exact un blog cu headerul reprezentând cea mai proastă trupă românească trebuia publicitat 🙂 Nu era suficientă prostie pe lumea asta, trebuie să mergem către ciordeala de AC/DC, nesimţită de-a binelea, vocea inexistentă a lui Minculescu, faptul că VAlter nu a învăţat de 30 de ani să facă solo-ul de la Floare de Iris şi că Dumitrescu bate doar ce ştie el, nu ce ar folosi. GG, blogări noi, nene, plini de talente :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.