home to blog Blackberry nu moare

Blackberry nu moare

Blackberry nu moare si vine cu un nou dispozitiv, numit generic Blackberry 10.

7 thoughts on “Blackberry nu moare

 1. Sa incepem analiza:
  1. Nu ai spus nimic de OS10. Defapt lansarea din 30 ianuarie 2013 este pentru OS10. Telefoanele vin dupa o luna. (parerea mea este ca marea revolutie Blackberry va fi OS10 si nu telefoanele dar ma rog..fiecare cu ale lui).

  2. Referitor la telefon si tastatura virtuala. E ca in bancul acela, defapt vor fi doua telefoane lansate iar tastatura va fi si fizica. RIM a anuntat la 30 zile dupa lansarea OS10 doua telefoane, BB10 full touch si BB10 QWERTY.

  3. Cea mai nou versiune de BBM NU este disponibila catre utilizatorii obisnuiti ci doar pe BB Beta Zone. aseara am descarcat si eu si am facut teste de voice call. Pana acum totul este ok, se aude impecabil fara intreruperi. Pe Beta Zone s-au raportat niste intreruperi dar erau de la reteaua Wi-Fi.

  In rest articolul este destul de bine facut cu singura mentiune ca ar trebui marsat pe lansarea OS10 care va reprezenta adevarata relansare RIM.

  OS10 va aduce nou Blackberry Flow, Blackberry Balance, Blackberry Keyboard etc.

  Stima,

  1. in 3 minute de live nu ai cum sa spui asta.
   PLUS ca trebuie sa te adresezi unui public care habar n-are ce e aia BBmessenger, ce e aia blackberry 10 cum vine si ce imbunatatiri are. Ci trebuie sa le explici cat mai babeste.

   1. Corect Cristi, nu comentez imposibilitatile tehnice.
    Dar in 3 minute iti pot spune despre OS10, cele doua telefoane noi si noile features din OS10 astfel incat sa inteleaga tot poporul. decat sa insisti pe asemanarea cu iPhone, care defapt nu exista.
    Plus, tu ai misiunea sa informezi publicul, daca el nu stie ce este BBM, le spui tu. 😉

    Oricum, overall, articolul este ok. Mai poti face unul separat pentru OS10. 😉

 2. la un moment dat eram sigur ca au murit, n-am mai auzit nimic de ei, pana recent cu ocazia lansarii de case se discuta cand am aflat ca de fapt au trecut in fata nokia. dafuq??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: