home to blog Bineinteles ca s-a castigat la loto

Bineinteles ca s-a castigat la loto

Nu stiti ca de alegeri sau de Paste se castiga la loto? Cum anul asta sunt alegeri, a trebuit sa se castige de alegeri. Si nu e o suma de aici de dincolo, dar siguranta ea va fi cotizata undeva. Acolo unde trebuie nu?

Numerele castigatoare.

15, 44, 19, 7, 37, 30

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Bineinteles ca s-a castigat la loto

  1. teoria conspiratiei e pentru fraieri. la loto furtul e pe fata. nu toti banii de pe bilete ajung la castigurile de la diferite categorii. se retine un procent destul de mare care ajunge la stat(asta e profitul loteriei). apoi, castigatorul trebuie sa plateasca un impozit de peste 25 la suta din premiu. in total ti se fura cam 50 la suta.

  2. mai ciudat mi se pare ca in noiembrie 2008 la categoria 1 au castigat 2 galateni care si-au luat biletele de la agentia 17-010 din galati. biletul castigator de ieri s-a jucat la……aceeasi agentie din galati.

  3. O duminica “neagra”… Politicieni care sfideaza lumea fara nici un pic de jena, castiguri de milioane de euro canalizate cine stie pe unde si la cine… Independenti care defapt nu sunt independenti… si cel mai dureros ca nimeni nu reactioneaza cu adevarat…

  4. Am primt un mail de la cineva care vede numai conspiratii. Pe scurt de acolo ….”directoarea agentiei nationale sa pronunte numele “Editec” (compania care produce suflanta, bilele si softul aferent) ca telespectatorii sa intre in rolul de detectiv. Si s-au descoperit lucruri extrem de interesante!
    Pe site-ul Editec puteti afla ca in interiorul fiecarei bile din cele 49 exista o tablita de indentificare cu un cod format din 22 cifre, asa numitul ARS , cod ce este citit de suflanta si apare automat in calculator! Deasemenea, toate cele 49 de bile trebuie sa apartina aceluiasi set se bile. In caz ca, una sau mai multe bile apartin unui alt set de bile, acestea nu sunt recunoscute de suflanta! ” bla… bla… bla…
    Eu va dau adresa lu’ Editec astia http://www.editec-lotteries.com/edisite/wintv/ si http://www.editec-lotteries.com/edisite/wintv/security_system.html
    Daca e pe bune sau nu, spuneti voi …:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: