home to blog Bine intentionat

Bine intentionat

Azi dimineata m-am trezit ca sunt blocat de catre un opel tigra cu numere de Bulgaria. Stiind ca de obicei in cazurile astea se lasa masina scoasa din viteza m-am apucat sa il imping. Din pacate masinile din fata si din spatele lui erau parcate de-am piciorul, asa ca oricum ii impingeam astuia opelul il loveam de ceva si nici eu nu ma eliberam.

Note to self: a nu se parca regulamentar, cu cat lasi masina mai intr-o parte, mai prost sau mai aiurea cu atat ai mai multe sanse sa nu te blocheze nimeni. Vorba lui Costin, mai bine dormeam in masina.
Din RATB si metrou n-am ce sa va povestesc, lume adormita

6 thoughts on “Bine intentionat

  1. Costin nu iti recomanda sa dormi in masina joi seara pentru ca filmuletul de pe apropo este pentru vineri seara. 🙂 (Deci pentru diseara sa pastrezi o patura in portbagaj)

  2. o o safac zilele asta o poza cu modul de parcare al unui vecin de-al bunicamii ( in fata la cinema bucuresti ) … sa vezi si tu in ce hal parcheaza ala acolo ca sa nu ii zgarie cineva masina … asta in cazul in care sii foarte bine ce aglomerat e acolo … el parcheaza pe 2 locuri … chiar si 3 daca se chinui putin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.