home to blog Bine ați venit pe internet. Fetele bătute de tată

Bine ați venit pe internet. Fetele bătute de tată

Două fete sunt bătute de tatăl lor. O sa spun acum două cuvinte care vă vor deranja. E totul normal. Și asta dintr-un singur motiv. Asta se întâmpla până acum în permanență. Numai că până acum nu existau echipamente audio-video, ca aceste lucruri să fie înregistrate și nici internet mobil ca aceste lucruri să ajungă pe internet.

Dacă până acum nu ați întălnit astfel de cazuri, considerati-vă norocoși. Dacă vi le amintiți, gândiți-vă că încă există oameni care trăiesc încă în evul mediu. De atlfel din tot videoul ăsta, eu m-am oprit la faptul că s-a dat cu ruj sau cremă pe buze, pentru că îi crăpaseră buzele.

Și mai zic doar asta. Oamenii ăștia needucați sunt masa de manevra, oamenii manipulabili, oamenii care conteaza. Nu voi, culții și comentatorii de pe internet. Voi sunteti ignorați pentru că sunteți puțini și nu faceți nimic din spatele unui monitor. În schimb ăștia din videoul de mai jos, care știu doar atât sunt oamenii de valoare, ieftini și folosibili.

Imaginile:

3 thoughts on “Bine ați venit pe internet. Fetele bătute de tată

  1. Pana la urma tind sa cred ca Romania o sa fie mai buna peste vreo 2-3 generatii de comunisti care vor disparea pentru ca majoritatea dintre ei ne fac de ras tara, precum “tatal” din imaginile de mai sus pe care nici macar nu-l poti numi asa. E un cuvant prea mare pentru acest animal..scuzati-mi expresia!

  2. Dar oare de la ce si-au luat bataie saracele fete?? Imi poate spune si mie cineva de ce inca mai lovesc parintii copii in 2015 in asa hal?? 😐

  3. Nu stiu cum naiba mai traiesc asemenea specimene in anul 2015 cand mai zicem ca suntem in UE si nu stiu ce…nu meritam frate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: