Bilete la Internet & Mobile World 2012

Avem nevoie de cat mai multe conferinte de online. Avem nevoie de show-uri de prezentare si de produse de tehnologie. Nu e suficient sa ne uitam la altii cum fac sa zicem IFA la Berlin sau prin alte tari. Avem nevoie de ele aici, iar partenerii de afaceri romani au nevoie sa inteleaga ce inseamna tehnologia si cum sa ii ajute.

Trebuie sa luam in considerare ca un sistem integrat de management poate reduce costurile cu hartia din imprimanta sa zicem, iar apoi nu numai ca protejati natura aveti sansa sa stiti ce ati facut si cum si cand. Cu alte cuvinte eu lucrez intr-un sistem integrat de management din 2008, iar atunci chiar daca era ceva SF si greoi de folosit, acum e cea mai buna sursa de a gasi resurse si proiecte pe care le-am mai facut si cel mai bun loc de inspiratie. Si asta e doar un exemplu.

Intre 19 si 21 Septembrie vedem la Bucuresti, la Romexpo, Internet & Mobile World 2012. Un eveniment care isi doreste sa stranga oamenii de afaceri si sa le explice la ce e buna tehnologia, dar si sa le ofere solutii si sa ii faca sa cumpere tehnologie. Sa ii faca sa evolueze spre exemplu.
Ma uit pe siteul evenimentului si vad numarul mare de participanti, dar vad si numarul mare de speakeri. Si cum e un eveniment de 3 zile, mai mult ca sigur e suficient sa gasiti acolo solutiile la tot ce vreti voi.

Si nu trebuie sa va duceti cu sacul de bani la eveniment, asa cum va asteptati cand vine vorba de tehnologie. E suficient sa va duceti si sa invatati. Drept urmare va pun la dispozitie 3 invitatii la Internet & Mobile World 2012. Tot ce trebuie sa faceti e sa imi spuneti de ce vreti sa va duceti acolo si ce va asteptati sa faceti in urma acestui eveniment. Raspunsurile in comentarii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply