home to blog B’ESTFEST – ziua 3

B’ESTFEST – ziua 3

Autobuzele gratis care asigurau transportul pentru B’estfest aveau tarif special, zic cei care au mers cu ele. De altfel erau si indicate la accesul in autobuz ca se cerea taxa. Eu sunt convins ca niste baieti bine au facut ceva intr-un autobuz vineri seara de au impus taxa dupa.

Aseara a fost incredibil de multa lume la B’estfest, probabil cea mai aglomerata zi a festivalului.  E bine ca a mers vorba in targ.

Partea buna e ca am vazut baieti de la ISU in incinta festivalului, ca au adus extra cosuri de gunoi la spatiul de mancare, dar si pungi de gunoi in care lumea isi punea singura farfuriile de pe mese. Bine, existau si cazuri de nesimiti care plecau de la masa lansand mizerie acolo.

Au redus volumul in boxe de la Expirat sau cortul Jägermeister ca sa nu se mai intercaleze spectacolele unele peste altele.

 

 

Concluzie.

M-am intalnit duminica seara si am stat de vorba cu directorul tehnic al festivalului B’estfest. Omul care a facut setup-ul acolo, cel care a ales pozitionarea pe islazul comunei Tunari si toate aranjamentele de acolo. Mi-a recunoscut ca toate criticile mele au fost constructive si ca in fiecare zi au invatat cum sa faca un festival mai bun.

Pe scurt, B’estfest a fost mai bun de la o zi la alta. Si a fost fix genul de festival de care are nevoie Bucurestiul. Astept pentru viitor inca un festival la care de data asta sa se asocieze si o institutie media, nu doar berea Ciuc. Ceva de genul BBC Big Week-end . Pentru ca si noi putem sa le facem la Tunari, chiar si pe bani. Am vazut ca Emagic si Bestfest au invatat cum. Acum incepe vara, hai sa aducem si trupe misto. Sau e prea tarziu sa mai putem face vreun astfel de eveniment si ne vedem abia la anul iar?

 

15 thoughts on “B’ESTFEST – ziua 3

 1. Foarte mişto frunza doamnei Udrea…
  În rest, mă duc la festivaluri doar când nu sunt deplasare în ţărănime.

 2. Cursa Speciala BESTFEST a costat 1,5 RON/calatorie din cauza ca origanizatorul nu si-a platit contractul de inchiriere autobuze catre RATB.

 3. Si in prima zi era aceea taxa, bilet pe care eu l-am cumparat de la un punct de vanzare bilete RATB, nu s-au intamplat incidente, insa probabil si-au dat seama ca nu toti au validat cardul de calatorii.(aproape nimeni, de fapt,unii chiar se uitau ciudat la cei care validam cardul)

 4. “Autobuzele gratis care asigurau transportul pentru B’estfest zic cei care au mers cu ele ca aveau tarif special. De altfel erau si indicate la accesul in autobuz ca se cerea taxa.”

  să moară tot dubstepul din Italia dacă nu m-am chinuit nițel să reconstruiesc semantic ce ai vrut să spui aici.

 5. @Serban: In prima zi nu mi-a cerut nici mie bilet, l-am luat eu pt ca stiam ca se plateste, insa in zilele 2 si 3 stateau doi oameni de la RATB care nu te lasau sa intri pe singura usa deschisa daca nu luai de la ei bilet.

 6. am zis ca in fiecare zi era bilet, insa in prima zi nu era conditie de a intra in autobus faptul ca ai sau nu asupra ta un bilet de calatorie. Eu am luat in prima zis de la un punct de vanzare bilete, in celelalte zile am luat biletele din fata autobusului inainte sa intru in el. Eu cred ca am facut destul de clar diferenta dintre “se cumpara bilet” sau “esti obligat sa iei bilet”.

 7. ce tare asta de la serban, cum ca nu si-a platit organizatortul contractul. te-ai gandit mult? ratb-ul nu inchiriaza autobuze catre o companie, ci face o linie speciala de transport public.

  btw, de unde doamne iarta-ma a aparut chestia asta cu transportul RATB GRATIS pe linia speciala? nici organizatorii si nici ratbu nu a spus vreodata gratis, dimpotriva, ratb a zis clar ca e pe bilet de un leu juma.

 8. Noroc ca sunt Rocker din Tunari. Intru pe gratis :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P. Pe islaz ma jucam fotbal cand eram mic si acum lumea tre sa dea bani sa puna piciorul acolo :))..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.