home to blog Bestfest Ziua 2

Bestfest Ziua 2

M-am intalnit azi cu Manafu, caruia i-am dat un permis de parcare vip, cu Nihasa cu care am fost sa mancam (el a baut bere) si am venit la ziua 2 de la Bestfest.
La poarta un individ de la paza nu a vrut sa ma lase pentru ca eram cu camera foto, drept urmare am mers la alta poarta si am intrat fara ca macar sa mi se ceara biletul. Anca a intrat fara probleme si s-a ales cu alta bratara decat cea de ieri, de unde rezulta ca bratiarile au culori diferite in fiecare zi, iar fiecare bratara permite accesul doar in anumite zone. Din cauza discutiilor de la poarta m-am ales cu un ecuson pe care scrie ALL si backstage (insa habar n`am unde e backstage, ca nu pare a fi in spatele scenei asa cum ma astept).

Am vazut NEO, o formatie apreciata foarte mult de bloggerii prezenti in masa mare la acest eveniment.

b estfest . bestfest bestfest

Manicstreet Preachers au strans cateva mii de oameni si au creeat o atmosfera incendiara in fata scenelor lor. Mai multe televiziuni decat ieri, mai mult televiziunile de data asta au avut cum sa filmeze cam din orice unghi vroiau si cam cum vroiau. Pe langa presa si multa lume buna, multe persoane cunoscute, foarte multe persoane care stiu ce muzica se asculta aici.

In schimb, mai multa mizerie decat aseara. Probabil Aron si The Hot Stewards au strans lume multa atat cat sa lase in urma pahare goale. Nici Coca-Cola ambulanta nu mai e gratis, in schimb Haineken mai gasesti sa iti toarne tipul in pahar fara jeton.

Stau sa aleg acum intre Nouvelle Vague si Kaiser Chiefs. Cred ca le voi vedea pe rand, intai Kaiser Chiefs si Nouvelle Vague in drum spre iesire.

5 thoughts on “Bestfest Ziua 2

 1. “In schimb, mai multa mizerie decat aseara. Probabil Aron si The Hot Stewards au strans lume multa atat cat sa lase in urma pahare goale.”

  loool, la Aron erau cam 20-30 persoane, pe la Hot S vreo 100 sa zicem :))

  dar, cu mizeria era inevitabil sa nu se faca, in primul rand pentru ca eu cel putin nu am vazut nici un cos prin jurul scenei sau in laterale macar in apropiere

  La Kaiser Chiefs a fost super tare spectacolul, solistul nu stiu ce a luat de a fugit,cantat, plimbat tot timpul 😀 imi pare rau totusi ca nu am ajuns si la Nouvelle

 2. The Moood (da, cu 3 “o”) aveau un solist ce canta precum o solista 😆 iar cei de la The Hot Stewards au fost simpatici rau, de caterinca.

  Manic Street Preachers – jos palaria!
  Kaiser Chiefs – jos palaria (claparului 😆 )!

  Foarte foarte fain 🙂
  Am reusit sa fac si eu ceva pozne, am sa le pun pe flickr dupa ce ma recuperez, ca miss varza murata 🙂

  Din pacate atat mi-a fost din editia acestui an. As fi venit si azi (duminica) pentru Roisin Murphy, Stereophonics (de care chiar imi pare rau ca-i ratez) si Sunrise Avenue, dar deh – constrangere materiala.
  Astept poze de la tine! 🙂

 3. televiziunile nu au avut voie sa faca mai nimic. am un prieten la Kanal D care a fost acolo in prima si a 3a zi pentru a face un material. avea acreditare and stuff iar organizatorii l-au calcat in picioare.

  au avut mainile legate si am inteles ca nu numai ei au avut parte de regimul asta.

  mare pacat. pana la urma, televiziunile promovau evenimentul. nu au avut voie sa ia voxuri. poate de teama ca vor da peste un spectator nemultumit si ca asta le-ar cam strica imaginea?

  si inca ceva pentru fanii Kaiser Chiefs (nu reclama este scopul): pe http://www.umbluliber.com/2008/07/a-fost-a-2a-zi-de-best/ gasiti o bucata din interviul acordat in direct din studio-ul Radio Guerrilla lui Marius Vintila sambata inainte de concert.

  PS: nu cred ca nu ai sesizat chiar nici o problema cu presa la B’est mai ales ca faci parte din ea… Sa fie bannerul-reclama de sus de vina? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: