B’estFest 2013

Anul asta am reusit sa nu ajung la B’estFest, fiind deturnat de Tantareanu si Social Media Summer Camp. In schimb, m-a bucurat ca singurul concert de acolo a fost primit si sharuit asa cum se cuvine. E vorba de cei de la Chase & Status. Pentru ca ei au fost cam singurul main artist care a venit la concert anul acesta. Si daca ne uitam la marile festivaluri din Romania  de anul asta, se pare ca sponsorii n-au gasit o solutie de a aduce nume mari, bineinteles scumpe, dar care si sa fie pe placul publicului.

Ok, la B’estFest a plouat si foarte multa lume s-a speriat de aceasta ploaie, asa incat au fost foarte putini acolo. Dar nu e numai ploaia singura vinovata pentru acest concert. Ma gandesc si la o mai buna colaborare intre Emagic si principalii promotori ai acestor festivaluri. Si aici nu ma refer numai la online, aici ma refer si la televiziuni si radiouri, la orice promotor. Si aici ma gandesc la faptul ca la Emagic nu trebuie sa fie doar un singur om care sa se ocupe de asta. Trebuie sa fie o armata de oameni care sa se ocupe de aceasta, de a educa publicul, de a explica jurnalistilor, de a produce exclusivitati pentru fiecare ramura in parte, materiale in fiecare zi, in fiecare moment.

Anul asta am vazut cand s-a ridicat scena de la B’estFest. Dar am vazut mesajul asta de la o persoana care a pus o poza pe Facebook. Nimic in presa. Oricum, anul trecut speram ca B’estFest sa fi fost transmis live pe Utv HD (cum am fost acolo n-am stiut). Anul asta nu stiu daca l-a transmis cineva.

Si daca tot am inceput articolul povestind de Chase & Status, iata ce au facut ei cu o saptamana inainte, la B’estFest-ul din Marea Britanie, in direct la BBC Three. Aici a fost la fel?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply