home to blog Bere, cafea si cola

Bere, cafea si cola

Berea e buna. Ca la mama ei? Nu chiar, dar bineinteles mult mai buna decat berea pe care o bem noi aici la pahar. Daca aici dupa ce bei doua guri de bere, ai o impresia crunta ca bei pishat, acolo dupa ce termini tot paharul de bere te miri ca a fost asa de buna si de savuroasa, drept urmare mai stai sa mai bei inca un rand. Pretul? Dupa calcule in coroane, euro si lei, e la acelasi pret ca la tarabele din centru, dar iarasi nu e paharul la 0.33 sau 0.4, e la 0.5 litri. La dozator, aproape la fel de buna ca la sticla.

Cafeaua? E ca in poza, mare, buna, asa cum o vrei tu. Pentru ca in pahar iti vine laptele, iar cafeaua vine separat in paharelul ala mic. Drept urmare iti pui cata cafea vrei tu, ca sa o faci cat de concentrat vrei tu.

Cola? Oh da! Cola! Daca cineva ar vrea sa faca o afacere aici in tara, ar trebui sa importe coca-cola din vestul Europei. In primul rand are 0.33 litri, nu 0.25 asa cum bem in romania. In al doilea rand e cola, nu e siropul colorat pe care-l bem aici. Si in al treilea rand e mai ieftina decat in .ro. Si ca ziceam de Cola. Am fost vineri la fabrica de la Bucuresti, din Militari. Doamne cum poate sa puta acolo.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “Bere, cafea si cola

  1. bravo.

    cand am spus faza cu cola unor prieteni mi-au spus ca delirez… am crezut ca sufar de sindromul romanului frustrat si m-am resemnat. tu acum imi confirmi ca am avut dreptate.

    coca cola este aceeasi (din cate stiu reteta fiind strict secreta siropul se fabrica doar in atlanta), la noi insa se pune mai putin sirop.

    la faza cu super femeiele: unde erau? am vazut doar 2 caprioare, restul erau niste matahale cu nasuri stil coada de rechin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.