Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma opresc in benzinarie o fac doar ca sa alimentez si sa plec mai departe. Drept urmare oprirea n-ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute, iar asta fix din cauza faptului ca ma grabesc. De asta opresc in benzinarie, ca am ramas fara combustibil, ca ma grabesc si ca am nevoie de combustibil sa merg mai departe.
Si de fiecare data ma minuneaza  relaxarea oamenilor de acolo. Probabil ca au salarii mari sau un job stabil, pentru ca sunt toti plictisiti si relaxati. Si bineinteles ca te servesc in acest stil. Si atunci cum ar fi ca ei sa nu mai fie?
Am vazut o data pe drum o benzinarie automata, dar cum nu era marca mea de motorina, nu am oprit niciodata acolo. Benzinaria automata e exact genul ala de benzinarie care iti rezolva toate problemele pe care le poti avea. Ai pompa de combustibil, aparatul de taxare si plata, eventual automate de bauturi si mancare. Iti faci treaba singur si mergi mai departe.

Acum s-a deschis AutoMat . Iar ei aduc in vedere fix tipul asta de benzinarie complet automatizata. Simpla, sigura, usor de folosit, convenabila si mai ales practica. O benzinarie care lucreaza pentru tine si nu are nevoie de nimeni sa iti bage pistolul in rezervor si sa iti ceara bani pentru ca a facut asta.

La AutoMat platesti cash sau card bancar si alimentezi oricare din cele trei tipuri de carburanti disponibili in statie.

In cazul in care aveti nevoie exista direct  din statie, printr-o simpla apasare de buton un sistem de asistenta non-stop in care puteti  cere indicatii  unui reprezentant AutoMat, atunci cand va opriti in benzinarie, daca asta e pasiunea voastra. Dar si preturi mici la combustibil si ideea ca aceste benzinarii vor fi acolo unde aveti nevoie de ele.

Pe facebook am vazut ca exista un concurs

iar pe site www.automatromania.ro gasiti toate informatiile despre acestia. Si eu i-as prefera dintr-un prim motiv, au certificari de calitate a carburantilor care ii obliga sa fie la standarde foarte inalte.

Si atunci de ce sa nu te duci la un automat, sa platesti benzina, sa te sui in masina si sa pleci. Si daca te intrebi unde, uite aici. Eu sigur ma voi opri sa vedem cat de usor e.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 Responses

 1. klaus

  Legat de ce spuneam mai sus cu statiile Rompetrol automate…mi-a fost FOARTE utila una cand singura benzinarie pe o raza de ~ 80-100 km era inchisa la ora la care am avut eu nevoie iar mie in bord mi se aprinsese deja becul 🙂

  Reply
 2. ex-silentio

  Eu de fiecare dată când trec prin Focșani opresc la AutoMat. Bag benzină, fac presiunea, și plec mai departe… fără să aștept la cozi, fără să mă enerveze nimeni. Singura mea nemulțumire e că sunt cam puține stații din astea…

  Reply
 3. marius

  asta care a scris articolul ori e piticu porno ori e de-al lor ,ori e tampit. salarii mari in benzinarii no sa vezi niciodata si plictisiti sant pentru ca au salariu minim pe economie si dau zilnic de dobitoci ca el care nu le convin ceva ca si cum amaratii aia fac profituri uriase si trebuie enervati cumva. as vrea sa-l vad pe piticu la automat cand se termina rola si nu are cum sa mai ia bon cu cine se cearta ? atunci ar vrea unu cu fata plictisita sa-l rezolve! si unde mai sant locurile de munca ? oricum vei plati acelasi pret la carburant stai linistit !!!!

  Reply
 4. Julia

  Salariile sunt de 600 lei net/luna. Ti se par salarii atat de mari? Nimeni, ai spune, nu ar sta pt acesti bani< dar locurile de munca sunt din ce in ce mai putine. Dar cei, nu ca tine, care petrec mai mult timp in statie, nu doar sa alimenteze, dar care folosesc…baia…sunt adevarate primate. Si patronii acestor benzinarii MOL, OMV-PETROM,ROMPETROL,etc nu angajeaza om la curatenie, cel de la casa, care iti face cafea sau cel care iti alimenteaza masina, merge si in toaleta sa faca ceva treaba….relaxata. Tura este de 12 ore, chiar mai mult daca primesti o cisterna chiar cand termini tura. Nu intereaza pe nimeni…de ce pari relaxat. E usor sa critici, nu cred ca esti mai bun la biroul tau.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.