home to blog Bentley vs Clio

Bentley vs Clio

Intr-o confruntare Bentley si Clio bineinteles castiga Bentley-ul. Dar ca sa rastori o masina oare ce viteza trebuie sa ai? Ca sa intelegeti, intr-un accident rutier de astazi un Bentley a intrat intr-un Clio, l-a facut muci, l-a rasturnat, iar Bentley-ul n-are decat doua zgarieturi.

Acum inteleg si eu de ce nu se asfalteaza blvd. Kiseleff, pentru ca daca astia circula cu vitezele astea, atunci de ce sa le dai o strada asfaltata sa circule si mai bine. Asta din cauza faptului ca pe Kiseleff nu prea se pot pune radare, sunt copaci, iar asta impiedica radarul sa functioneze corect.


REALITATEA.NET – Fostul iubit al Elenei Băsescu, implicat într-un grav accident rutier pe Şoseaua Kiseleff

Din fericire accidentul asta s-a soldat doar cu raniti, nu si cum morti cum e moda pe Kiseleff.

Pe langa asta de cateva zile incoace politia nu mai iese prin Bucuresti, iar prin centru iar sunt raliuri. De data asta nu cu masini scumpe, ci cu masinile baietilor de cartier, care acum se pare ca nu se mai simt timorati de multi cai putere si lux.

4 thoughts on “Bentley vs Clio

    1. de obicei merg cu centura, mai ales ca imi bipaie destul de zgomotos cand plec fara ea conectata, dar atunci eram cu o masina a unui alt prieten si am uitat.

  1. Penibil titlul…. Penibil articolul… Comentariile de pe realitatea spun totul. Seamana cu “Soferul lui Basescu a accidentat…” ce daca era in timpul liber si cu masina proprie…. era soferul lui Basescu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: