home Idiocracy BCR – reportaj cu camera ascunsa

BCR – reportaj cu camera ascunsa

Pe scurt, m-am enervat de dimineata ca nu mai aveam nici un ban si ca nici nu m-a sunat tipa aia de la banca sa imi zica ce e cu cardul meu, mai vine nu mai vine si asa mai departe. Drept urmare m-am dus croit la banca sa cer explicatii. A iesit o mare porcarie, in care eu vroiam sa iau banii sau cardul, le spuneam tipelor ca o sa dureze mult sa scot banii, o sa trebuiasca sa fac 50 de hartagorii si sa ma plimb de la un ghiseu la altul, iar ea imi zicea ca nu e nici o problema, se rezolva imediat.

In alta ordine de idei, cum dracu sa imi zica ca nu dureaza mai mult de o saptamana sa imi emita un card nou … iar la o saptamana jumatate dupa ce m-am dus sa vad de ce nu mi-a emis cardul, sa imi zica ca … nu … nu va mai emitem cardul, da-te dracu ca n-ai nevoie de card, asteapta pana la finalul lunii ca sa iti expire cardul si vino atunci sa iti iei card nou. Pai eu de ce dracu m-am dus la banca la inceputul lunii, ca nu puteam sa vin la finalul lunii si ca nu aveam rabdare pana atunci si ca nu vroiam sa stau sa imi vina cardul. Mai ales ca s-ar putea sa fie atat de tampiti incat sa mi-l elibereze in Drumul Taberei si nu la sucursala unde am facut cererea. Sau nici macar in Drumul Taberei nu mi-l emite.

Drept urmare, intre telefoane si schimbul de date al fetei de la masa clientilor din BCR si centrala, s-a ajuns la concluzia, ca eu … platitor de comision la BCR n-am nevoie de credit card. Asa incat … sa stau si sa astept pana la finalul lunii cand ma vor suna astia sa imi zica ca a venit cardul nou. Sau nu …

Drept urmare, azi am pierdut bani, pentru ca mi-a oprit comision 10 lei si ceva din toata suma mea de bani ca sa imi dea niste bani de pe card, 10 minute la cozi si ghisee intr-o banca facuta intr-o garsoniera de bloc.

Un reportaj cu camera ascunsa.

Oficialii BCR nu au putut fi contactati, dar dreptul lor la replica este asteptat aici.

17 thoughts on “BCR – reportaj cu camera ascunsa

 1. fericitule! ai stat doar 10 minute!
  când aud de bcr mă trec fiori!! şi nu de plăcere!
  şi pe mine m-au obligat să le devin client! deh! contractul! mare porcărie! ca să le dai banii pt o rată, trebuie să stai la 2 cozi: prima dată la un ghişeu unde îţi spun cât ai de plată – parcă într-un an de zile nu înveţi cât ai de dat în fiecare lună! – , apoi mai iei o coadă la casierie.. la izvor, au trei casierii, doar de fiecare dată maxim două sunt deschise…şi se mişcă fetele alea cu un talent…
  ce să-ţi zic? nervi tari în continuare!

 2. Transilvania – Am 2 carduri la acelasi cont, un Visa Electron si un Mastercard (pentru cumparaturi online).

  N-am niciodata probleme. Ma duc lejer acolo, stau maxim 5 minute sa-mi fac treaba, domnisoarele sunt amabile. Daca cer un extras de cont mi-l da pe loc. Ma si intreaba daca vreau sa mi-l printeze sau doar vreau sa stiu vreo suma ceva…

  Online merge fara probleme. Banii sunt in maxim 30 de minute in cont.

  Cand mi-am scos cardul a durat cel mult o saptamana de cand am completat formularul – sa nu mai zic ca (,) contul meu a fost deschis instant si am putut sa pun bani in el. Cand am sunat la ei sa intreb daca mi s-a eliberat (da, mi-au dat si o carte de vizita sa sun daca am nevoie de ceva), mi s-a raspuns imediat si pe un ton placut.

  Cu BRD am avut mici probleme acum ceva timp… Mi-ar fi placut sa imi fac la ING, dar din pacate domnii de acolo nu binevoiesc sa deschida o sucursala in mangalia/neptun.

 3. E cumva agentia de la Materna? Daca stai prin zona inseamna ca suntem vecini.

  Taifun e o solutie buna pentru cumparaturi de pe net, a fost premiat de n ori de catre revistele IT

  O alta solutie ar fi sa apelezi la Internet Banking, poti face transfer de bani intre conturile tale, schimb valutar, etc. Eu am avut pana acum de la Raiffeisen si am fost multumit.

  Duminica placuta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: