home de pe net, un blog pe zi Basescu.ro redesign

Basescu.ro redesign

Frumos redesignul lui basescu.ro

Bannere noi, articole video noi. Merita toti banii. Asta mai ales ca are culori care nu supara. Ceea ce e mai mult decat bine.

10 thoughts on “Basescu.ro redesign

 1. Iar te bagi pe unde nu prea ai nici o treaba.
  Faptul ca la okiu’ tau ii place mov cu verde si cu rosu nu aduce, automat si neaparat si valoare respectivei pagini. Din pacate, pentru el 🙂
  Validatorul de la w3.org zice sec, pentru HTML:
  “Result: Failed validation, 8 errors
  File: webdeveloper_www.basescu.ro_1178388937187.html
  ***This page is not Valid HTML 4.01 Transitional! ***
  O pagina pe care nu o recunosc validatoarele oficial acceptate e absolut degeaba. Corect ?
  Cat despre accesibilitate …. hai , lol.
  “Is your web page still readable without the use of scripts?
  Have you checked that information presented in colour is also available without?
  As a precaution always try to maintain the simplest level of language appropriate to the site”
  Si ma opresc.
  Nu uita sa-i poopi shivitsa inainte sa adormi.

 2. lol :)) nu basescu e devina pentru situl lui 🙂 aia care programeaza … si nu stiun de w3

 3. Pt WhiteWolf:
  Result: Failed validation, 56 errors
  Address: http://www.google.com

  Nu iti insir logul, poti verifica oricand pe http://validator.w3.org . Asta inseamna ca google e degeaba? Astept raspuns. Prefer argumente. http://whitewolf.1gb.at/ -> Failed validation, 49 errors. Poti sa incerci si cu yahoo.com, aol.com, ebay.com, amazon.com (1233 erori!!!). De fapt, chiar te rog sa-mi gasesti o pagina care are sub 8 erori. Nu stiu de unde ai scos chestia cu validatorul HTML de la w3.org, ala e o prostie.
  Websiteul http://www.basescu.ro nu e degeaba, si tocmai de asta ai scris impotriva lui, altfel nu te-ai fi deranjat. El mobilizeaza oameni. Ce interes ai sa scrii impotriva lui Basescu? Astept din nou argumente.

 4. smfsdrf, perfect de acord.
  Ideea era ca in 200, la Internetics – Castigatori, pagina lui Basescu, “old version” a castigat aproape fara adversar si absolut pe merit la categoria “Cel mai bun site personal”. A fost un site de si pentru campanie, un site cu strategie, concept si grafica cu adevarat deosebite.
  In 2005 avem , de asemenea, la categoria Advertising multimedia / Campanie online “Sa traiti bine!” as a winner. Le fel, meritat si de necontestat.
  Ambele situatii arata ca de pagina candidatului pa primaria capitala si mai apoi la presidentie s-au ocupat oameni care avea si stiinta si imaginatie si tot ceea ce inseamna knoledge in web design si advertise.
  Acum, piticu ne arata o oribilitate care nu doar ca nu il reprezinta si nici nu insufla nimic prin acel mov cacaniu fara absolut nici un merit tehnic sau vizual; o facatura nici pentru care nu exista nici macar asumarea creatiei de catre cineva, jos, in footer. Indiferent, profesionist sau amator.
  Pana si “prostanacu” are un web master 🙂 : bun sau rau, cum o fi, ARE.
  De ce ? Doar ca sa dea vizitatorii blogului piticu click si omu sa se simta bagat in seama ? :))

 5. 🙂
  Nu ai cum vedea si nici nu conteaza cata vreme te straduiesti din rasputeri sa clonezi postarile piticului si la tine pe blog, subiectul pe care discutam are (1 votes, average: 5 out of 5); te-ai votat singurel, nu ? 🙂
  AICI e ROSU

 6. deci lol:

  Conform legii, se pot dona bani pentru sustinerea campaniei Presedintelui in Referendumul din 19 mai.
  Pentru cei dintre voi care si-au manifestat dorinta de a sprijini campania Presedintelui, gasiti mai jos contul unde se pot face donatii.

  RO48RNCB0072063322720001 – pentru lei
  RO21RNCB0072063322720002 – pentru Euro

  Deschis la BCR sector 1, Agentia Victoria
  Titular: Traian Basescu

  cat despre validare, CIRCULATI….!

 7. 1.simion, paginile despre care vorbesti tu sunt intesate cu scripturi, scripturile lucreaza in php, java,perl si alte limbaje, limbaje care inca nu sunt in totalitate in concordanta cu validatoarele de la w3; indiferent cat ar fi de “prostie” este singurul general acceptat.
  2. Nu am scris impotriva paginii sau a omului, am vorbit doar despre faptul ca e cu mult mai putin decat obisnuia sa fie; de regula la redesign se merge in sens invers.
  3. Pana dupa referendum am sa ma tin departe de comentarii pe aici; deja v-ati format un adevarat cuib basescian, o celula de fanatici unde , dincolo de argumente -de care chiar va doare la basca- exista doar un generalizat “huo, la oase”. Pe simplul fapt ca nu sunt de aceeasi poinie cu voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.