Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Basescu va participa la funeraliile presedintelui polonez. Pentru ca spatiul aerian din Romania este inchis, se va deplasa pana la Oradea cu elicopterul, zburand astfel peste autostrazile romanesti existente doar pe hartie. Va evita drumul plin de gropi si limitarile de viteza din localitati, dar si vacile si oile de pe strazi. Nu va avea probleme de depasit tiruri, nu va avea probleme de stat la semafoare sau de a intra in altercatie cu alti soferi beti ce circula pe strazi.

O data ajuns la Oradea, Basescu se va da jos din elicopter si va circula pe autostrazile din Ungaria, Cehia, Polonia si alte tari la fel de dezvoltate ca noi, dar care au o infrastructura facuta.

Eu cer ca sa se includa si elicoptere in programul rabla. Adica te duci cu 3 tichete de la 3 masini aruncate in programul rabla si iti iei un elicopter cu reducere. Astfel incat sa eviti, intr-un drum pana la Oradea, gropile de pe A1, craterele de pe DN7, dar si tirurile ce se chinuie sa iasa din tara sau pietrele pe care ti le vor arunca in masini tinerii tigani unguri din localitatile traversate de acest drum.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 Responses

 1. ovidiu

  Pai nu a zis Basescu ca nu avem nevoie de autostrazi? El circula cu elicopterul prin Romania, Berceanu are brevet de pilot deci, observa drumurile europene din Romania de la inaltime.

  Reply
 2. babuinu

  Bucuresti – Oradea cu elicopterul: aproximativ o ora jumate. Bucuresti – Oradea cu masina: cel putin noua ore. Omul scuteste timp pentru ca trebuie sa ajunga la o intalnire in calitate de sef de stat. Se pare ca tu si cei doi comentatori de pana acum nu vreti sa intelegeti niste lucruri. E mai simplu sa te arunci in “analize” total nepotrivite nu? Asa te citeste prostimea si mai castigi niste vizite in plus. Ba Piticule, las-o dreacu de treaba ma…

  Reply
  • piticu

   pai despre asta era vorba.
   de ce el se da cu elicopterul in calitate de sef de stat peste drumurile bombardate de la noi, dar se da cu masina pe autostrazile celorlalti, autostrazi care functioneaza corespunzator?

   Reply
   • babuinu

    Basescu se da cu masina pe autostrazile celorlalti pentru ca acolo pe unde urmeaza sa treaca (Ungaria – Slovacia – Polonia) spatiul aerian era deja inchis complet de vineri. La noi spatiul aerian a fost inchis de sambata, incepand cu ora 18:00. Base a ajuns la Oradea pe la ora 16:00, cand inca era permisa circulatia aeriana. De-asta la noi a mers Base cu elicopterul si la ei cu masina. Cum ziceam, omul incerca sa castige timp.

 3. Luci

  Poate n-are voie cu elicopterul peste granita. Si apropo, trece prin Slovacia, nu Cehia.

  Reply
 4. Brandart

  Doar nu credeai că Băsescu o să conducă pe străzile româneşti şi o să zboare peste cele străine.S-a dus cu lista de cumpărături la Penny Market şi cu lista lui Schindler în Polonia. La cât aruncă vulcanul ăsta nu mai contează câtă cenuşă îşi pun în cap calviţioniştii.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.