home to blog Basescu: Romania e o tara de mana a doua.

Basescu: Romania e o tara de mana a doua.

Nu prea vreau sa scriu chestii politice doar de dragul de a le scrie. Nici nu vreau a atac politicieni pentru ca sunt suficienti de multi paranoici care vin imediat sa sara in aer ca cineva e platit sa faca nu stiu ce, ca e pus de nu stiu cine sa spuna nu stiu ce dracu si asa mai departe.
Pe mine ma amuza chestiie astea, dar ma intristreaza risipa de energie inutila. Si culmea, risipa asta de energie vine fix de sus, de la cel mai inalt nivel.

Si cum altfel decat prin cramponari in discutii inutile si in raspunsuri fara sens. Cu alte cuvinte, un nene da un mail in care il injura pe Basescu. Acesta nu se lasa mai prejos si crede ca poate sa il convinga pe om prin puterea cuvintelor, deci isi risipeste energia raspunzandu-i personal si o face intr-un mod gresit:

Adevarul nu trebuie sa va infurie.
Cred ca nu aveti nici dreptul de a jigni pentru simplul motiv ca nu impartasim puncte de vedere similare asupra realitatilor de astazi din Romania.
Daca in afara de jigniri puteti emite si pareri argumentate, va asigur ca sunt gata sa le analizez si sa le iau in consideratie.

La revedere,
Traian Basescu

Noah, acum ce sens are sa te mai gandesti ca Romania e ok sau nu, daca un presedinte sau cineva din staful lui raspunde mailurilor tuturor analizand problemele si injuraturile primite pe mail. De ce nu se uita la altele, de ce nu e dracu plecat in China sa aduca investitori sau de ce nu e in Germania sa mai negocieze un program rabla sa cumpere baietii Logan-uri? Pentru ca e mai ieftin sa stai aici, sa te uiti la televizor dupa care sa te dai lovit si sa plangi cu lacrimi de crocodil pe principiul draga Stolo presa e impotriva mea.

Doar daca ne-am face treaba pentru care am fost pusi … ce bine ar fi.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Basescu: Romania e o tara de mana a doua.

 1. Cred că Traian Băsescu a vrut să spună cât de fericit este el că este fruntaş în satul lui. Vorba aia, dacă România nu era “ţară de mâna a doua”, mai ajungea el preşedinte? Şi dacă tot nu am ajuns în Congo, poate reuşim în sfârşit gonindu-i din ţară pe toţi cei care ne-ar putea împiedica.

 2. Basescu stie ca este la conducerea unei tari de mana a doua…pentru ca dupa spusele lui…doar cine ia bani de la FMI este de mana a doua…Deci a recunoscut ca este un om de mana a doua…

 3. CELOR CARE S-AU “DERANJAT” A-SI VREA SA LE ZIC CA BASESCU A FOST SUAV.DUPA TOATE CRITERIILE PORTUGALIA SAU GRECIA SUNT TARI DE MANA A DOUA ,ROMANIA PE LOCUL DOI-DIN COADA- IN EUROPA AR FI CAM DE MANA A PATRA.

 4. Nu sunt PSD-ista, nici PN-lista si de nici o alta culoare politica, sunt doar un cetatean al acestei tari,cetatean care sufera si se gandeste cu groaza ce se va alege de tarisoara asta, cetatean care este constient ca nici un alt partid sau presedinte roman nu va mai poate face ceva pentru ROMANIA.
  Cred cu tarie ca singura modalitate de a scapa de coruptie si de mizeria in care ne aflam este sa renuntam la ROMANIA…sau…..ROMANIA sa fie condusa de un PRESEDINTE si un GUVERN de alta NATIONALITATE.
  Chiar ISTORIA noastra a romanilor ne arata asta.
  Suntem o tara de HOTI, INDOLENTI, CORUPTI, o tara plina de GUNOAIE deoarece educatia noastra ca OAMENI lasa de dorit…O tara in care nimeni nu face nimic si toti vrem totul de-a gata…o tara fara RESPECT DE SINE… SI AS PUTEA CONTINUA.
  La noi ca la nimeni, imi aduc aminte ca acum ceva timp Ministru al Agriculturii a fost un DOCTOR GINECOLOG…..oameni buni…cum se poate asa ceva…eu cred ca fiecare minister trebuie condus de oamnei competenti care sa cunoasca foarte bine domeniile respective….nu inteleg si ma intreb cu STUPOARE cum se poate asa ceva, chiar nu gasim OAMENI DE VALOARE sa-i punem pe fiecare acolo unde le este locul?!?!?!
  La FINANTE un om pregatit in acest domeniu, la AGRICULTURA la fel, la ECONOMIE un om cu studii economice care poate sa gaseasca solutiile necesare iesirii Romaniei din GAURA in care se afla.
  Mi-e peste puterea de intelegere tot ceea ce se intampla in tarisoara asta, de ce oameni pregatiti sunt tinuti in umbra….de ce ne batem joc de propria tara….de ce un individ precum Dl. Basescu a putut ajunge presedinte…..DE CE….atat de multe DE CE-uri…..
  Oameni buni, treziti-va la realitate, DESTEAPTA-TE ROMANE!!!!…. ROMANIA TREZESTE-TE!!! pana nu e prea tarziu!!!
  In 6 ani s-a distrus tot ce a mai ramas dupa guvernarea PSD…in 6 ani ROMANIA a ajuns in COLAPS…6 ani inseamna enorm de mult PRIETENE pupincurist….care ai votat pentru SLOGANUL “SA TRAITI BINE!” si uite ce ne-ai facut!!!
  Cine a terfelit si a batjocorit ECONOMIA ROMANIEI mai rau decat in ultimi 6 ani?!?!?! CINE PRIETENE?!?!?!? CINE???
  Cine aniverseaza ziua MARINEI dupa ce a vandut FLOTA tarii? si exemple mai sunt …GANDESTE PRIETENE ca de aceea SE PRESUPUNE ca ai un CAP pe umeri!!!!!

 5. SUNT 100% DE ACORD. ROMANIA ESTE O TARA DE MANA A DOUA SI PROBLEMA FOARTE GRAVA ESTE CA NU SE POATE SCHIMBA DECAT DACA CINEVA VA FACE UN MIRACOL DIN CER.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.