home to blog Basescu operat de hernie

Basescu operat de hernie

Acuma eu nu stiu ce poate sa ridice de jos un presedinte, astfel incat sa faca hernie.
Poate ca si-a schimbat mobila la palat si a vrut sa o care el. Sau poate ca a ridicat-o odata pe Elena Udrea … hohohoohohoho … si da … acolo poti sa faci hernie. :D)

Dar cel mai mult o sa imi placa cand o sa vina … si o sa se tzina de spate … si o sa zica ” Vedeti unde m-au adus problemele tarii… si cat de grele sunt pe spatele meu, de am facut hernie. He he he he ” ( cu rasul lui caracteristic ).

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Basescu operat de hernie

  1. 1. încaz că nu ştiai Traian Băsescu a fost căpitan de vas,asta fiind cea mai mare funcÅ£ie a sa până să devină preşedinte. Dar până să ajungă căpitan de vas….presupun că a mai şi căra chestii pe navă…nu?
    2. Cînd domnul preşedinte o să ajungă pe meleagurile noastre nu o să mai aibă nimic…că doar na a plătit cu dezamăgirea romănilor. Îmi pare rău…aş avea multe de comentat…dar asta am făcut acum 6 ore la muncă..şi nu mai am chef şi nici nu merită domnul preşedinte!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: