home to blog Basescu in 25 de frame-uri

Basescu in 25 de frame-uri

Cum s-a intamplat in minutul ala in fix 25 de frame-uri, asa cum s-a dat caseta mai departe.

Sunt salvate gif in ideea in care m-am grabit sa le scot, decat sa le scot bmp, iar apoi sa le reprocesez. Las ca`i mai bine, le-au mai scos deja 50 de specialisti care se dau cu parerea. Mai sunt si altii care le comenteaza. Voi le puteti analiza, bucata cu bucata.

Ah … iar pentru asta am auzit aseara cele mai nashpa injuraturi la adresa lui Patriciu. Intr-adevar, asa ceva nu se face. Cel putin nu iese ditamai omul de afaceri care aduce criza in Romania sa zica la teve ca vede una si alta. Si nu scoate doar 15 secunde de video, din care 1 secunda o vedeti mai sus.

24 thoughts on “Basescu in 25 de frame-uri

 1. Ce ziceti de varianta asta a mea:dorind sa il atinga parinteste pe copil ,avans si o pozitie incomoda in momentul cand indrepta mana spre el a facut-o cam repede iar putiul s-a sperit nestiind cum sa reactioneze si uite asa toata faza arata de parca ar fi fost o lovitura cu dosul palmei aplicata corectiv la cine stie ce afirmatii ar fi facut putiul respectiv.

  ps. ce spuneti de o astfel de teorie a conspiratiei :))

 2. va propun un exercitiu, stati pe vine in pozitia in care era basescu si faceti o miscare brusca din brat
  va dezechilibrati sau nu?
  deci? cine pe cine manipuleaza in campania asta?

 3. filmul este trucat clar.fricosul de geoana isi trimite mogulii sa-i rezolve problemele murdare.ne-am saturat de scamatoriile PSDului

 4. eu votez basescu cu siguranta! ma dezgusta PSD si toate mizeriile facute de ei pt niste voturi!! acceptati ca romanii nu va mai vor!!

 5. Mai, oameni buni, NICI VOI – ca imi pareati mai “cu scaun la cap” – nu va potoliti odata cu filmuletul ala? PANA la filmulet n-ati avut destul timp si destula minte pt a va fi format deja parerea? CHIAR aveati (si INCA mai aveti) nevoie de toata disputa asta? Si daca aveti opinia formata, nu va puteti abtine sa tot continuati sa poluati si netul cu ea? (E adevarat ca-i pe blogul propriu, da’ orisicat…) Nu-i suficient cat to-ot “toaca”-‘ntruna la TV pe tema asta? UNDE se poate scapa de asta? Nici pe strada…
  Si acuma ati inceput sa va incontrati si intre voi… (sau cel putin asta ar indica “tonul” postarilor)

  adina p: Da’ cine te-o fi pedepsit “sa maia uzi” de ei?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: