Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gata, trebuie sa ne calmam. Avem un presedinte, trebuie sa mergem mai departe. Sta FMI-ul la noi, bate la usa, n-are cu cine sa vorbeasca, pentru ca n-avem guvern si n-avem directie.

Am citit dimineata interviul cu Vintu, un interviu slab facut de Dan Tapalaga, un jurnalist care n-a stiut ce sa intrebe, care nu s-a pregatit si nici n-a stiut cum sa materializeze niste intrebari in declaratii suculente. S-a multumit sa transmita un mesaj primit parca din alta parte si sa primeasca niste raspunsuri pe masura.
Nu voi sta acum sa ii iau apararea lui Vintu chiar daca mi-e sef, pentru ca el stie cel mai bine ce face si cu cine. In schimb nu pot decat sa am o reactie fata de scenariile SF produse de diversi oameni, bineinteles pusi sa spuna chestiile astea.

Realitatea e o institutie media impresionanta, care a creat o groaza de locuri de munca, care a creat o echipa extraordinara, care a creat niste jurnalisti adevarati. (a vazut cineva vreo plecare in bloc de la realitatea?)
Nimeni din exterior, nici macar Vintu nu stabileste politica editoriala a institutiei. In timpul campaniei am primit o groaza de comentarii, conforme cu teoria multimilor de mai jos, care au creat o presiune extraordinara si un stress mai mult decat  suportabil, dar nimeni n-a dat nici un gres.

Ma asteptam ca dupa alegeri sa inceapa o campanie puternica de epurare politica in toate mediile si de impunere a oamenilor din sfera de influenta a unui anume partid. Din fericire zic, nu s-a intamplat asa ceva, dar asta nu inseamna ca acum trebuie sa ne scoatem ochii, trebuie sa lasam orgoliile deoparte si sa punem dracu osul la munca.

Hai, sa vad pe primul dintre aia care acuza ca vine si cu proiectul pe urmatorii 5 ani de zile. Sau cu targetul pe urmatoarele 6 lui, vreau in 6 luni sa fac asta, sa fiu aici, sa nu stiu ce. Pana nu apar si astea acuzatiile lor sunt apa de ploaie.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 Responses

 1. Daniel Buca

  Exact asta spuneam si eu acum 2 zile, desi noi doi am votat diferit.
  Ce-a fost a fost, acum hai sa ne focusam pe scos tara asta din rahat.

  Reply
 2. Cata

  “Ma asteptam ca dupa alegeri sa inceapa o campanie puternica de epurare politica in toate mediile si de impunere a oamenilor din sfera de influenta a unui anume partid” – pai ce sa mai epureze daca peste tot sunt oamenii lor?Vorbim de PDL aici 🙂

  Reply
 3. KillMe

  Da, rtv este extraordinara.
  1. De cate ori a dat stirea ca Vantu este dat in consemn la frontiera?
  2. Cat o sa mai tina pe scroll stirea ca “Hocheiştii stelişti au rămas fără majorete şi suporteri” iar in stire nu se spune nici un cuvant de majorete. Ca sa nu mai zic ca, cu cateva exceptii (meciuri finale) niciodata nu au fost mai mult de 50 suporteri in tribune.

  Reply
 4. blogtrekker

  Sincer, preferam sa cred ca linia adoptata de Realitatea TV in ultimul timp a fost impusa de SOV si nu este rezultatul independentei absolute a jurnalistilor RTV.
  Asa mai exista o speranta.

  P.S. Piticu pare ca s-a transferat de cateva zile la departamentul PR al RC.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.