home to blog Banul public – plimbare cu elicopterul

Banul public – plimbare cu elicopterul

Daca va ganditi ca dati bani la stat, iar statul investeste corect banii astia pentru prosperitatea tarii, pentru locuri de munca, pentru drumuri mai bune, pentru curatenie si siguranta pe strazi si asa mai departe … va inselati amarnic.

Uite ca banul public se duce pe plimbari cu elicopterul seara deasupra Bucurestiului, unde jurnalistul de serviciu trebuie sa vorbeasca o ora pentru cei 2 – 3 bezmetici care urmaresc postul ala de televiziune despre earth hour. Iar toate astea s-au intamplat in timpul meciului de fotbal de aseara.

Credeati ca ati salvat planeta? Neahh, nu asa usor. Daca n-ar fi iesit nimeni cu masina aseara in Bucuresti azi respiram un aer complet schimbat, dar cum astea nu se intampla … vom trai si asa.

3 thoughts on “Banul public – plimbare cu elicopterul

  1. Promovarea evenimentelor de acest gen merita investitii importante. Faptul ca postul ala de televiziune are bani publici este (evident) o rusine dar asta nu are nicio legatura cu prima idee. Ref salvatul planetei, cred ca batjocorirea campaniilor de acest gen nu e neaparat o solutie.

    Pupaturi tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.