home to blog Banul public, bun tv

Banul public, bun tv

Pentru ca avem suficienti bani incat sa facem o groaza de televiziuni publice, platite din bani publici, subventionate de abonamentul platit la electrica si din bugetul statului.

Pacat ca le facem fara niciun interes, fara ca ei sa produca ceva. Ati vazut vreodata cum emit televiziunile din italia, ce productii si ce imagini? Ati vazut televiziunile de stat din Franta?  Acolo  se face televiziune, pe bani publici.  Si aia e televiziune, nu bataia de joc de la noi.

Dar mai avem inca o televiziune, TVR3 de azi. Ce fac astia? Nimic … pur si simplu nimic, dar e inca o statie de televiziune a televiziunii romane.

7 thoughts on “Banul public, bun tv

 1. TVR are emisie HD… Are un TV Cultural, emite cam pe toata planeta pentru romanii de peste tot, si cred ca o sa ramana singurul post care nu da reportaje despre adi minune. Si spre deosebire de alte televiziuni, mai ramane cate ceva in urma lor.

 2. prietene tu nu sti nimic am citit :documentarele: tale si sunt niste prosti care le spui an speranta ca o sa ai si tu ceva audienta si cine stie pote niste sponsori sa puna niste reclame la tine pe sait si cine stie poate iese ceva bai apropo mai lasane cu comparatia italia romania aia nau fost comunisti ca noi de aia au ei o economie mai stabila si viata e alfel ori cum gaseste si tu ceva mai interesant ceva care nustie nimeni numa tu ca pe astea le stim toti

 3. Unde esti tu Pay-Per-View
  Ca punand mana pe ei
  Sa-i imparti in doua cete
  In falimentari si in profesionisti.

  Nu vreau sa platesc pentru TVR abonamentul inclus in factura Electrica! Rar ma uit la TVR Cultural, dar am TV si platesc abonament. TVR-ul incaseaza bani din abonament, au propriul buget de la stat (nu stiu cum este calculat) si din reclame; ceilalti doar din reclame.
  In medie ma uit cam 20 de minute la TV si ascult cam 60 de minute, pentru acestea platesc abonament RDS&RCS (cca 29RON), abonament TVR + abonament radio samd. Este cam aceeasi problema cu apa din gaze, desi n-ai nevoie de ea o platesti ca vine pe conducta.

 4. au si ei canal numa de talkshows acuma, iar tvr HD e proiect separat. toate logo-urile noi sunt vizibile de pe dorobanti. tvr 3, copilul mov, va fi acest antena2 pt toata lumea, mai plin de regionalisme. e una care pezinta emisiunea parfum de iasi. e draguta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: