home to blog Bani, banci si mai multe

Bani, banci si mai multe

Ba cat dracu poate sa dureze ca niste bani extrasi de la Alpha Bank dintr-un cont de BCR sa apara in extrasul  de cont?
Stau asa de 5 zile si nu s-a  intamplat nimic, nici macar nu arata ca banii aia lipsesc sau sunt blocati. Acuma sa injur banca sau intercomunicarea intre banci? Sau – ca de obicei – BCR-ul e de vina?

Pana si plata cu cardul la un magazin apare in 2 zile.

8 thoughts on “Bani, banci si mai multe

  1. E absolut normal ca platile de la magazine sa apara mai dupa mai mult timp. 😉
    La ING, cel putin pe HomeBank, nu mai stiu la bancomat.. ai si o chestie care se cheama Plati in curs de procesare.

  2. Hey! Eu am patit-o si mai rau cu BCR-ul. Cand e vorba de operatiuni prin internet, poti sa te pregatesti de dureri de cap. Eu sunt in Germania si am cont in Romania, la BCR. Evident, internet banking-ul e singura modalitate de a ajunge la bani; problema e ca angajatii BCR habar n-au sa foloseasca serviciul si trebuie sa sun de fiecare data cad fac un transfer si sa ii intruiesc ce sa faca. Uneori se rezolva in aceeasi zi, alteori intr-o saptamana, dar de dureri de cap si 100 de telefoane nu scap. In concluzie, un sfat: fugi de BCR, mai ales daca folosesti internet banking. Iti recomand Credit Europe Bank (servicii impecabile).

  3. ING VA FURA BANII CAND II DEPUNETI LA BANCOMAT, am ramas azi si fara bani si fara cont alimentat, 750 ron blocati la hotii de la ing, mi-au promis ca vor verifica in 3 zile si poate imi vor alimenta contul cu suma respectiva, 900 de ron furati de ing, feriti-va de ei, si daca ati uitat pin’ul cardului singura solutie este sa va faca un alt card nou noutz alte cheltuieli alte conturi pe internet, cea mai proasta banca ING ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.