home to blog Balul bobocilor de la FJSC

Balul bobocilor de la FJSC

Am fost in seara asta la balul bobocilor de la mirobolanta si minunata facultate de jurnalism si stiinte ale comunicarii din Bucuresti. De fapt m-a rugat Denisa sa ajung ca sa le spun cateva cuvinte bobocilor.

Am vorbit un pic acolo, m-am vazut cu Phoebbs, Florin care m-a filmat si Horea.  Am spus si cateva cuvinte pentru o fata de la 1 music channel (stiti voi … aia cu Adi Despot), poate ma vad iar la tv 🙂  Interbarea a fost … cum ii vad eu pe jurnalistii boboci ce urmeaza. Raspunsul a fost … OMG !!!

Iar la plecare am vazut cum 3 fufe de la facultatea asta probabil se urcau intr-o masina oarecum de fitze Rolls, ce le astepta afara.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Balul bobocilor de la FJSC

  1. Man, tu ai vrut sa spui lucruri profunde dar nu ti-ai ales cel mai nimerit unghi de abordare.

    Nu poti sa mergi in fata unor studenti la jurnalism si sa le spui ceva de genul: “Ba, voi nu stiti nimic. De asta sunteti la facultate: sa invatati. Faceti-va blog. E important sa scrieti”. E ca si cum ai fi un parinte si ai spune fiului tau de 16 ani “Bai, sa nu te prind ca faci sex. Fa cum iti spun eu si nu comenta ca tactu stie mai bine.” Normal ca nu te va asculta.

    Ok, eu te inteleg. Faci parte din garda veche care considera ca practica continua e cea mai buna modalitate de a reusi in aceasta bransa. Nu e nimic gresit, deoarece ca sa fi un jurnalist de succes conteaza 30 ce inveti in facultate si 70 % practica. Nimeni nu te angajeaza ptk ai licienta in jurnalism ci pentru ca ii place cum scrii.

    Sper ca ai inteles ce voiam sa spun. Conteaza mult si cum o spui nu doar ce spui.

    Bafta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.