home to blog Badea tu stii cum ti se fura munca?

Badea tu stii cum ti se fura munca?

Presupunand ca Mircea Badea munceste pentru emisiunea lui de la antene (nu de alta dar e produsa atat de intact cat si de antena3), ma gandesc ca primeste si niste remuneratii de pe urma emisiunii, daca tot sunt doua firme care platesc asta.

Si daca e atat interes cu emisiunea asta, drepturile de autor se respecta nu? Sau nu se respecta. Eh, atunci unii care stiu sa citeasca un cod sursa au copt in gura presei.net si astfel pun acolo direct de pe antena1.ro scriptul cu playerul emisiunii taranului 😉

12 thoughts on “Badea tu stii cum ti se fura munca?

  1. Renumeratii – remuneratii

    Sau e unul din exemplele in care blogger-ul scrie gresit ca sa aiba comentarii care il corecteaza?

    Ups, uite inca un comentariu

  2. Nu cred ca Badea pune inregistrarile pe site-ul A1 de unde respectivul le copie.Oricum in momentul in care au pus inregistrarile pe site probabil ca si-au asumat si riscul de a fi preluate.E genul tipic de site care isi face trafic pe spatele altora copiindu-i intr-un mod josnic.

  3. “Continutul articolelor este suta la suta original, si este scris de autorul acestui site.Este interzisa preluarea continutului si publicarea lui pe alte site-uri fara acordul explicit al autorului” – foarte tare disclaimer-ul 🙂 Acuma, fie Mircea Badea are site-ul, iar atunci chestia e îndreptăţită, fie nu are el nici o legătură cu site-ul, iar autorii s-au gândit să pună disclaimer-ul ca să nu rămână loc gol acolo.

  4. de cand e baietzashu asta in emisiuni…nush posibil sa aiba numele de genu show biz..nu ma intereseaza…vreau sa va scot in evidenta ca voi tzantari sunteti rupti in gura de multe alte chesti …pe care doar timpu le observa..voi nu..plus ca Mircea Badea…gandeste cand spune ceva…fie si o prostie..sau o aberatie..precum papagalii care`l fac papagal…sunt acei prosti care nu recunosc ca`s murdari…emisiunea lui care o prezinta acum..In GURA presei..ar dura 5 min..dar voi copii exorcizati nu veti intelege…ce vrea sa aduca la cunostinta…in sfarsit sa inchei acest mesaj ..care nu m`ar interesa daca l`ati citit in intregime…el macar prezinta o emisiune…voi ..stati pe hi5 “papagalilor” :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: