home to blog Backyard Weekend 2012

Backyard Weekend 2012

Week-end-ul acesta urmeaza un mega party, marca ABSOLUT, asa cum ati fost obosnuiti de-a lungul timpului. Si anume Backyard Weekend. Vor veni in Tei, in complexul studentesc, pentru 48 de ore de muzica fara oprire.

Drept urmare avem invitatii pentru voi. 3 invitatii duble, pentru trei dintre comentatorii mei care imi vor spune in comentariu care a fost cel mai bun party Absolut la care au fost si de ce.

3 invitati duble, iar distractia vine imediat dupa.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Backyard Weekend 2012

  1. Cel mai bun party ABSOLUT a fost cel de lansare pentru Blank, în sediul Academiei Române, care a adăpostit pentru câteva ore, o sticlă uriașă de vodă, numai bună pentru adormirea vigilenței față de greșelile gramaticale din presă, față de diletantismul așa-zișilor experți de prin presă.

    Mi-a plăcut modul în care Absolut a fost integrat în Academie, de organizarea evenimentului și de calitatea băuturii de la bar(evident, tot cu Absolut).

    Am scris pe blog, a fost genial.

  2. Cred ca cel mai bun eveniment organizat de ABSOLUT a fost cel de anul acesta de la Rokolectiv la MNAC. Avand in vedere ca a fost un eveniment de muzica electronica si arta experimentala, am apreciat faptul ca s-au organizat foarte bine, in functie de tematica evenimentului, avand concursuri si zona cu imagini expuse. Cocktailurile ABSOLUT au facut furori in randul participantilor la eveniment. 🙂

  3. Cel mai bun party organizat de Absolut a fost cel de la Rokolectiv Festival de anul acesta.Muzica a fost foarte buna,ne-am distrat cu totii, iar organizarea a fost excelenta.

  4. Cel mai bun party organizat de Absolut a fost Rokolectiv Festival 2012. Muzica/organizare de calitate

  5. Cel mai bun party organizat de Absolut a fost Rokolectiv 2012 pentru ca mi-a rupt smetia in ultimul hal, locatie perfect, lume corect si muzica e cert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: