home to blog Back to Vista

Back to Vista

Va vine sa credeti asta? XP-ul nu mai vrea sa-mi functioneze pe laptop. Nu pot sa inteleg de ce, daca a aparut vreo modificare in hardware (firmware sau ceva) de cand am pus prima data Vista, dar Windows XP-ul chiar nu mai vrea sa mearga, stau vreo 10 minute sa porneasca, plus ca nu vrea sa playeze nici un continut video.

Drept urmare am revenit la Windows Vista. Asta cel putin se misca surprinzator de bine, la fel cum s-a miscat si prima data.

De notat o chestie insa. Cand se face migrarea lui firefox din XP in vista trebuie sa fiti atenti unde copiati profilul. Drept urmare se copiaza din D:\Documents and Settings\Cristi\Application Data (partitia lui XP), in C:\Users\Cristi\AppData\Roaming, asa raman toate pluginurile activate si ramane activa pana si ultima sesiune accesata.

Aceeasi regula se aplica si in thunderbird.

Acum tre sa caut 2 drivere ce nu le vede: multifunction device

15 thoughts on “Back to Vista

  1. Nu inteleg ce vrei sa spui prin: “un xp care arata naspa”. Ubuntu + Beryl da clasa Windows-ului. 🙂

  2. de ce nu folosesti mozilla backup pentru firefox si pentru thunderbird…simplu. iar despre vista, o mare ruina pentru os-uri, un fel de windows millenium, relativ bun dar fara ceva aparte si fara elementele simple ale unui windows.stufos si complicat, necesita hardware serios.o alta bataie de cap inutila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.