home to blog Azi Pitesti

Azi Pitesti

Am ajuns la Pitesti sa iau cecul de la Google si sa plec spre mare. La naiba, singura ploaie a udat parbrizul azi noapte putin la Sibiu, in rest … codul galben e iar depasit ca iar ma doare capu de bubuie.

In schimb Sibiul e un oras magnific, nu ajunge sa-l vezi in doua zile, nu ajunge o luna sa te uiti la toate spectacolele lor, iar … sa-i vezi pe baietii de la Phoneix si altii pe strada linistiti ca oricine altcineva e o experienta.

Daca inainte consideram ca Timisoara e in afara Romaniei, acum Sibiu e. Nu se vorbeste romana pe la terase decat intamplator, iar … lumea … extraordinara. Si gagici fara tzatze 😉

12 thoughts on “Azi Pitesti

  1. :)) eu is din Timisoara da stau in Germania 😀 si pe bune cum sa considerii Timisoara in afara Romaniei 🙂 …”Tot Banatu ii Fruncea”(nu stiu daca am scris corect,intelegti voi)..

  2. Tot din Tm sunt si eu. Si inca stau in el. Respect Sibiului , capitala europeana 2007, dar fara cele 100 de mil de euro fonduri europene nerambursabile, investiti in anii trecuti in renovarea centrului isoric, nu ar fi aratat asa de bine. Asta asteptam si noi si chiar urmeaza sa se faca renovarea zonei istorice cu bani de la nemti si buget local. De asta avem nevoie, investitii in toate orasele tarii, mai ales in infrastructura si cultura. Pt ca viata culturala impreuna cu cea universitara, pun un oras pe harta. Pe cea europeana, ca aia conteaza ca sa atraga investitiile, sa vina banii, sa fie locuri de munca si asa isi da drumu`. Ca Guvernu nu face nimic pt provincie. Asa ca fiti pe faza ca in scurt timp TM va fi din nou fruntea , chiar daca Bucurestiul ia caimacul :)! Sal.

  3. Tu abia acum descoperi Sibiul?!? Dar stiu k ai ratat multe. Iti recomand si aceasi zona, Dumbrava Sibiului in luna august, Sambata de Sus la muzeul de icoane pe sticla si la Paltinis pentru a manca peste… este incredibil de bun.

  4. @ Piticu: Da, mo, e fara tzatze, stii din ce cauza? Ca sh le pastreaza pt localnici, nu pt “vinituri” (asa le zic sibienii alora veniti din alte localitati, chiar daca alte localitati insamna satul vecin)

    @ speed blog: da, mo, Banatu-i fruncea, da’ Ardealu-i crieru’… asa zice vorba completa, ca sa dam Ardealului ce-i al Cezarului.

    @ richie: respecta Sibiul sh cele 100 milioane euroi investiti (de fapt, daca te interesezi, ai sa afli ca is mai multi), sh daca gandesti asa, pot zice sh eu ca fara planul Marshall toata Germania era un gulag sovietic intreaga; cel mai bun exemplu – se pompeaza in estul Germaniei de ani de zile miliarde de euroi, si cand am fost acolo la 11 ani de la caderea Zidului am crezut ca is in Militari, la noi…

    @all: de ce nu discutam pe rezultate, ci pe conditiile care au dus la acele rezultate? cum zicea guerrilla: “meretz la Sibiu, e alfel!” Sh chiar e, sh nu e alfel numai din cauza banutilor din care s-a furat foarte putin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.