home to blog Azi dimineata la metrou

Azi dimineata la metrou

 

Dap, e bine. Bucurestiul nu are locuitori, e un oras pustiu.  Mai sunt un milion si ceva de oameni cu buletin de Bucuresti, restul nu stim cine sunt, iar cum nu stim, nu exista.

Poza via Ana.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Azi dimineata la metrou

  1. Bucurestiul este tranzitat in fiecare zi de aproape 1 milion de persoane pentru ca ne ajuta si reteaua de transport in comun care e a 4-a din Europa ca marime. Cu RATB-ul circula aproape 800 000 de persoane zilnic, cu METROREX aproape 700 000, cu taxiul de plimba aproape 20 000 de persoane/ zi, cu Maxi-Taxi aproape 200 000 de persoane zilnic.
    Aceasta imagine cu puhoaie de persoane este una cat se poate de normala la Piata Unirii, Piata Victoriei si Eroilor.
    Tin sa te corectez: Bucurestiul are 2,1 milioane de locuitori si daca e sa-l credem pe cuvant pe Domnul Oprescu din 2015 vor fi putin peste 3 milioane in viitoarea Metropola Bucuresti.

    1. eu zic in ideea in care sunt plecati din astia din bucuresti, cu buletin de bucuresti si nu ii numar pe cei care stau in chirie, care sunt chiar jumatate.

      sunt 1 milion de masini inmatriculate pe bucuresti, deci … cam astia sunt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.