home to blog Aventuri cu linux [2]

Aventuri cu linux [2]

de data asta ne referim la paginile de web ce nu sunt optimizate pentru linux.

Sa traiasca, n-am nici o problema, insa, poate vreau si eu sa uploadez ceva pe trilulilu, sau neogen, sa zicem vreo 6 giga de videoclipuri si mi-e lene sa rebootez in windows. Singurul care isi permite sa ma lase sa uploadez ceva din linux e YouTube, dar si asta da eroare cand apas upload.

N-am nimic impotriva siturilor romanesti, insa uploaderul flash de-l au, nu ma lasa sa paste acolo calea catre material, din linux. Acelasi lucru nu se intampla si in windows.

O alta intamplare misto a fost cu situl hotnews, care s-a refacut pe la inceput de 2006, iar pe  linux nu se mai updata. Iar cum eu atunci foloseam numai linux …

11 thoughts on “Aventuri cu linux [2]

 1. Encodeaza filmele cu ffmpeg (ma rog, cred ca o sa vrei suport pentru mai multe formate, eu am folosit “–enable-libamr_nb –enable-libamr_wb –enable-libmp3lame –enable-gpl –enable-pp –enable-pthreads –enable-libogg –disable-debug –disable-ffserver –disable-network –enable-libx264 –enable-libxvid –enable-libfaad –enable-shared”) si foloseste FlowPlayer. Cel putin mie nu-mi place sa depind de altii.

 2. WTF, arny si aici. Ma fut in ea de viata.
  In alta ordine de idei, trilulilu suge, nici mp3 nu poti uploada daca nu rulezi IE in wine. Stau on iutiub deocamdata. Cel putin acum 1 luna cand voiam s-o bag pe aia cu “se marita mona mea” (mp3) nu mergea uploadu, nu prea conta encodingu. Si mare diferenta intre trilulilu si iutub nu e la capitolu’ asta, ca tot mencoder e la baza.

  By the way, credeam ca RLUGu e mai mic … Arny si bluepink69 era gluma de nisa. Candva. Slackware FTW!!!oneeleven.

  By the way mai, Black Knight, chiar asa mai, Gnome 😛 ?

  KeinEngel /me kubuntu/opensolaris. Ca linux e prea mainstream si freeBSD nu e corporate enough. Da intrebarea e de ce ii dai link lu’ Piticu cu ubuntu cand el foloseste Fedora (cand nu e pe win) afaik.

  Uite linku corect : http://www.tatanka.com.br/ies4linux/page/Installation
  :P. E piraterie cica, da mie imi place, ca nu mai fac Rdesktop sa verfic cum se vede in IE creatiiiile mele fantastice (cu 2 de i pt fiecare i care este).

 3. nu folosesc fedora, l-am vazut l-am cunoscut… m-am saturat de el … e prea low 🙂

  In schimb acu am pclinuxos, o chestie derivata din mandrake (asa zice) si FreeBSD of course, altfel nu s-ar misca pagina asta asa de bine 🙂

  Dar, pacat ca suntem prea putini BSD-isti

 4. Dragut si PCLinuxOS. Dar prefer sa ma feresc de orice derivat de mandrake/mandriva 🙂

  k0gaion: Tutorialul ala merge cam pe orice distro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: