home to blog Avem palmieri in sector

Avem palmieri in sector

Daca cineva se considera smecher in sectorului lui din Bucuresti, incercand sa se laude cu locuri de parcare, lucruri marete, statii de tramvai ultimul racnet sau cine stie ce nebunii de racire pe baza de apa inventate de primar … au fost depasiti / demolati / demoralizati de Piedone.

Sectorul 4 are palmieri. Adica nu avem strazi asfaltate, nu avem locuri de parcare, nu avem aer sau utilitati, dar avem palmieri. Asta ca sa dea bine, sa fie frumos si sa ne fie placut unde locuim. Sunt tare curios cata racoare produce un palmier?  Sau cata umbra?

Si de ce naiba 27.000 de lei au fost dati pe palmieri? Astia n-aveau ce face cu banii aia? Doua banci? Doua indicatoare rutiere ceva? Doua becuri pe strada? Nu frate, palmieri ca e misto. Piedone sta la Brancoveanu, nu? Sau ce alt consilier misto?

10 thoughts on “Avem palmieri in sector

  1. piedone vrea si el sa mai apara putin pe la tvu. de cand mai daduse pe tanti afara de la casatorii si inca vreo 2-3 de genu nu prea mai stia lumea de el.

    oricum am vazut cu ochii mei minunea. facut si poze. pus si pe blog. acu nu trebuie sa mai mergem pana la mamaia sa vedem palmieri.

  2. Piedone a ales palmierii pt. ca care este castanii erau prea scumpi. Asa ca s’a gandit sa faca o investitie de viitor gen si sa planteze niste mareti palmieri care prin noiembrie o sa ajunga ca niste beţe, dat fiind ca nu prea se inteleg ei bine cu clima temperat-continentala de pe la Brincoveanu… La iarna ce’o aduce? Stejar pitic? Frasin de Madagascar?

  3. Eu cred ca m-am cam prins cum sta treaba cu primarii de sector: astia nu au suficienti bani sa faca “ce trebuie” si atunci fac “ce pot” din bugetele pe care le au. De ce nu au suficienti bani nu stiu, dar presupun ca din motive de 1. jocuri politice intre partide, 2. sistem defectuos de conducere si 3.incapacitate manageriala a primarilor.
    Bine, asta cu palmierii are vadit scop electoral, la fel si superba amenajare din zona Aleea Terasei cu teren de baschet cu zgura si, atentie!, FANTANA ARTEZIANA! :))

    PS: apropo, presupun ca stiti bancul cu zgura :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: