home to blog Avem o tara curata

Avem o tara curata

Va intrebati oare cum de Romania este o tara asa de curata? Pai e simplu, oamenii sunt de treaba si gospodari. Oameni isi intretin casele, masinile, hainele … aspectul, orice. De asta si romancele noastre sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Paca insa ca nu sunt remarcate, ele, femeile.

Sa revenim la tara. M-am tot plimbat prin tara, e superb. Daca te prinde ploaia in afara Bucurestiului nu se vede absout nimic pe masina, in schimb in Bucuresti zici ca ploua cu praf, asta e ce gasesti pe orice masina dupa ce se termina ploaia. Straturi de praf ce se depun. Hai sa nu vorbim de Bucuresti si sa vorbim de frumuseti.

Ne uitam la munti, acolo unde nu s-au defrisat aiurea copaci, avem aer curat, racoare vara si o senzatie de relaxare totala, ceva de genul am dormi in continuu numai ca sa ne oxigenam creierul si sa ne relaxam de cat frumos este. In restul partilor, acolo unde sunt pasuni create prin defrisari de copaci nu-i problema, putem intinde gratare cat e valea de lunga si nimeni nu o sa se supere. Mai mult, bronzul facut la munte e unul din cele mai misto, le intrece chiar si pe cele de la saloanele de infrumutesare. Ce sa mai vorbim, avem orice, oricum si oriunde.

Ne mandrim cu peisajele din tara asta, ne mandrim cu padurile, cu drumurile noastre, facem turism, avem pensiuni,  hoteluri si servicii extraordinare – ce-i drept putin cam scumpe. Dar suntem o tara curata, mai ales dincolo de Carpati, inspre Adreal …

Si atunci …


REALITATEA.NET – 200 de metri cubi de peturi au blocat cursul Oltului, la ieşirea din Miercurea Ciuc

11 thoughts on “Avem o tara curata

 1. Nu e de mirare, siuatia e la fel prin majoritatea raurilor de prin tara sau acumularilor de apa dar se pare ca pana nu pui “bata” pe roman, nu intelege

 2. daca ai ocazia sa vezi barajul de la Bicaz. de fapt, barajele. lacul de acumulare este plin de pet-uri.
  e grotesc.

 3. Eu l-am recomandat pe twitter cand altii ziceau ca nu il recomanda. he he…

  Uff..daca noi, astia cu mai mult cap, nu ne mobilizam sa ecologizam si sa invatam si maimutoii sa ingrijeasca natura, atunci cine?

  Eu una am deja un proiect de acest gen pe rol.

 4. Umbla o vorba: avem o tara frumoasa, pacat ca e locuita! 🙂
  Asta se datoreaza nivelului scazut de civilizatie. Ma surprinde ca printre cei mai murdariciosi, ca sa le spun asa, se afla sibienii. Ma gandeam ca au trecut de stadiul oieritului de cand sunt capitala europeana si ca au mentalitate occidentala. Se vede insa ca m-am inselat!

 5. Frate cata nesimtire. Dar stau si ma uit la reactiile mele, nici macar nu sunt scandalizat, filmuletul este exact ceea ce ma asteptam sa fie, o demonstraite de nesimtire crasa asa cum numai niste concetateni de-ai nostri ar fi in stare.Este grav cand doar la asta ma pot astepta de la niste oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.