Avatar IMAX 3D (2009)

Am fost in seara asta la avampremiera Avatar la Cinema City, in Cotroceni, la sala IMAX. Printre vedetele prezente la acest film i-am vazut pe Dan Chisu, Tudor Giurgiu, Florin Grozea si Mark. A fost primul film in format IMAX pentru Romania, intr-o sala ce respecta standardele de cinema IMAX.

Bun, filmul asta va fi castigatorul absolut al premiilor Oscar de la anul. Va depasi, sper, incasarile de la Titanic  si va face fericiti pe toti aceia care vor sa simta o experienta foarte misto. Recomandat de vazut in format IMAX 3D pentru simplul motiv ca e altceva. Efectele sunt foarte bine procesate si parca justifica pretul productiei, nu s-au grabit in nici un moment sa treaca actiunea mai departe.  Sunt aproape trei ore de film care te fac sa stai lipit in scaun fara sa ti se faca sete sau foame. Si sa-mi ziceti daca veti prinde stelutele alea ce zboara.

Recomandare de vizualizare IMAX 3D, IMDB link

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply