home to blog Autostrazi, Romania, 2010

Autostrazi, Romania, 2010

Zilele trecute ma trecea pe mine gandul sa ma duc la mare, ca tot e frig si frumos si pe langa asta avem sanse sa prindem si marea inghetata, dar si un aer curat. Si m-am tot gandit pana cand n-am mai plecat.

Asa arata ieri autostrada A2, Bucuresti – undeva inspre mare. O poveste fulminanta aici.

8 thoughts on “Autostrazi, Romania, 2010

 1. De la: Comitetul Olimpic International
  Catre:soferii pasionati de frumos
  Subiect: Modificari intervenite in programul olimpiadei de iarna

  Dragi iubitori ai sporturilor de iarna, dorim sa va informam ca anul acesta proba de patinaj artistic se muta in Romania, pe segmentul Bucuresti-Cernavoda. In spiritul fair-play-ului va rugam sa lasati lanturile acasa si sa rugati administratia drumurilor sa nu se ocupe de autostrata A2 (nu ca am considera acest lucru o problema reala, din cate vedem lucrurile se rezolva de la sine).

  Va multumim si va asteptam la concurs.

 2. Cat timp a viscolit inteleg ca nu s-a putut face nimic cu zapada, dar acum??? este vorba doar de frig,ger cum vreti voi…puneti mana pe lopeti daca nu sunt utilaje…platim tot felul de taxe nu uitati

 3. La ora asta pe A2 se circula foarte bine cel putin pana la Lehliu. Nu este nici zapada nici gheata. Se poate merge lejer cu viteza maxima legala.

 4. Nu va mai ingrijorati. Multi dintre noi si-au lasat masinile acasa. De plecat cu trenul pe undeva nu se pune problema, ca-i mai rau. Asa ca nu ne ramane decat sa ne amanam calatoriile si sa stam acasa.
  La mare se merge vara, iar iarna nu-i ca vara.

  Asa ca asteptam. Oricum la asta ne pricepem cel mai bine.

 5. In Romania nu exista o autostrada bine facuta … toate au cate ceva. Eu stau pe undeva printr-o comuna din judetul Arad. Soseaua de aici a fost facuta de vreo 3 ori intr-un an. Asa ceva este :|, nici nu mai stiu ce sa zic. Abia astept sa am masina :> sa vad si eu toata Romania asta si nu numai.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: